Az utolsó erőd (Last Bastion) (Magyar kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2019_gemklub_azutolsoerod2_lrg.webp
 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2019_gemklub_azutolsoerod3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 1-4 játékos

Játékidő: 45 perc

Ajánlott: 14 éves kortól


Adatok:

Szerző: Antoine Bauza

Kiadó: Gém Klub Kft.

Kiadás éve: 2019


Értékelések:

4.0

A pontok átlaga


1 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 65*90 mm Standard (160 db-os) 1 db
Össz ár: 1190,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 65*90 mm Premium (100 db-os) 1 db
Össz ár: 1190,- Ft

Antoine Bauza modern kooperatív klasszikusa: a Ghost Stories újracsiszolt szabályokkal, és új hősi fantasy köntöst öltve kerülhet idén az asztalotokra!

A játékosok egy háromszor-hármas „táblán” mozogva néznek szembe a négy irányból érkező veszedelemmel. A céljuk, egyrészről, hogy túléljék a horda ostromát, illetve, hogy még azelőtt legyőzzék a sereget kísérő hadurat, hogy az erőd harmada a gonosz befolyása alá kerülne.


Orkok, pókok, démonok


A Last Bastion alapsztorija az, hogy mi hősök szert tettünk néhány nagyhatalmú ereklyére (ami azt illeti, elloptuk őket egy Rettegett előnévre hallgató gonosz királynőtől). Mire az ránk küldi egy fantasy-világ összes rusnyaságát, akik elől, hát, nem is menekülve, de mondjuk taktikai megfontolásból bevesszük magunkat egy ősi erődbe. Hogy-hogy nem az erőd négy fala körül beomlik a föld. Egy helyen láva csap fel, démonok másznak elő, máshol a tárnákból mindenféle blaszfémikus förmedvények, félig-ember félig pók (rosszabb esetben sem ez – sem az) szörnyek, aztán ott van még a tüskés indás oldal, mint egy elvadult veteményes, ahonnan orkok és goblinok rohamoznak. Végül pedig, hogy a negyedik várfal tövében se lehessen ledőlni az árnyékba, valaki odahordott egy fél temetőt, és a koporsókból zombik, csontvázak és más szimpatikus élőholt harcosok közelítenek.

Mindez a játékban gyönyörű részletgazdag illusztrációkon jelenik meg. A kártyák között, amik az egységeket ábrázolják, nincs két egyforma, és ahogy rájuk nézünk mindjárt meg is értjük, miért nem invitálnánk be őket az erődbe, ha esetleg kopognának. Ami azt illeti az illusztrációk egy része nem kifejezetten kisgyerekbarát, de ez talán a téma és a dobozborító alapján fejthető is.

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

4.0

A pontok átlaga

1 értékelés alapján
 • 0
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • A Játék szép,a minik minőségi darabok, viszont az egyik legnehezebben megnyerhető cooperative társasjáték amivel eddig találkoztam!
  Az egyik menetben úgy érzitek,hogy "na jól állunk" majd pár dobás után csak a fejeteket fogjátok,hogy "most akkor mi legyen?"
  Ez a játék a Ghost Stories fantasy köntösbe bújtatott változata így aki azzal játszott nem igazán fog újdonságot találni játék közben.
  Menet közben folyamatos tervezgetés és agyalás megy, amit együttesen vitattok meg így a saját lépésed is egy közös mozdulatnak számít és a nehezen megszerzett győzelmet együtt élvezhetik a játékosok.
  Nem ajánlom azoknak akik most kezdtek bele vagy még csak kóstolgatják a komolyabb társasjátékokat mivel a csekély nyerési arányok nagyon hamar megölhetik a kedvet.
  Azonban akik szeretik a kihívásokat és nem rettennek vissza,hogy egy társasjáték legyőzi őket azoknak mindenképpen ajánlom!
  A győzelem nem lehetetlen csak az utolsó emberig védjétek az erődöt!

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

A Tarsasjatekok.com kiemelt partnere!