• webrend/images/termek_large/tarsas_2019_kosmos_citiesskyline2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2019_kosmos_citiesskyline3_lrg.webp

Cities: Skylines

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Építsétek fel közösen a várost, a lakosok igénye és a saját pénztárcátoknak megfelelően.


A Cities: Skylines egy kooperatív társasjáték, amely a Paradox Interactive azonos című számítógépes játékán alapszik.


A játékot négy területtel kezditek meg, de ezek száma az adott szcenáriótól függően változhat. A célotok az, hogy minél több mérföldkövet elérjetek, és hogy lakosaitok boldogok legyenek. Minden mérföldkő elején egy kihasználatlan terület kerül megvételre, ehhez fordítsátok át a természet oldaláról a fejlesztés oldalára. Mindenkinek vannak személyes kártyái, amik megmutatják, hogy ki mit tud építeni. Kooperatív játék lévén megbeszélhetitek, hogy miként tudnátok a legjobban kihasználni a kártyákat, hogy a városotok fejlesztése a lehető legjobb lehessen. A kártyákon látható, hogy az épület milyen hatással lesz a városra, például növeli a szemétszállítási igényt, csökkenti a bűnözést, vagy valamilyen bónuszt nyújt, ha park mellé épül.


A különféle kartonelemeken lakó-, kereskedelmi, ipari és további épületeket találtok, változatos, tetris alapzatokkal, melyeket az építési területet jelentő rácsozatra kell majd a táblákon lehelyeznetek, a lehető legoptimálisabban. Amikor városotok fejlesztése eléri a következő mérföldkövet, kiválasztjátok, hogy melyik új területet vásárolják meg, hogy városotok bővülhessen, lepontozzátok a boldogság szintet, és új célba kezdtek. Az utolsó mérföldkő végeztével a játék véget ér. A városban egyetlen városi kincstár található, ahova közösen tudtok pénzt betenni, amikor pénzt kerestek a városnak, és pénzt vesztek fel onnan kórházépítésre vagy egy új tábla megvásárlására. A folyamatos pénzáramlás biztosítása fontos eleme a játéknak, mert ha elfogy a pénzed, csődöt jelentesz és mindened odavész.


A szcenáriók lépésről lépésre vezetnek be titeket a város sűrűjébe. A teljes játék újdonságokkal, egyedi épületekkel, szabályokkal és szerepekkel játékról játékra változik, és így játékosként mindig új kihívások elé néztek, és fokozatosan ismerhetitek meg a város fejlődését.


Ti milyen várost építetek majd?


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertetőAngol nyelvű játékmenet

Cities: Skylines

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Rustan Håkansson
Kiadó: Kosmos
Kiadás éve: 2019
Szükséges nyelvismeret: Nyelvfüggetlen
Címkék: Kooperatív, Film/ Regény/ Képregény/ Videójáték, Városépítő, Lapka lepakolás, Eltérő játékos képességek, Lap menedzsment, Moduláris tábla,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat