Cultistorm (magyar nyelvű)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 5.0
1 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Éppen kipróbáláson van

A kipróbálásról itt olvashatsz.
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

A Cultistorm egy kooperatív társasjáték, amelyben a játékosok Massachusetts Állam Nyomozóhivatala és a Miskatonic Egyetem által közösen felállított különleges ügyosztály detektívjeit alakítják a XX. század eleji Amerikában.
Ijesztően eltorzult, ismeretlen emberek sokasága bukkan fel Arkham vidékén azzal a céllal, hogy sötét szertartásaik révén megidézzék a kozmikus térből és időből származó uraikat, a Mérhetetlen Véneket.


A nyomozók közös célja, hogy egymás képességeire támaszkodva visszaszorítsák a helyszíneken gyülekező kultistákat, és megakadályozzák, hogy azok kellő számban összegyűlve megidézzék a Mérhetetlen Véneket. Amennyiben ez mégis megtörténne, el kell űzniük minden megjelenő ősi borzalmat, mielőtt azok átlépnének a mi világunkba - és elhoznák az általunk ismert világ végét.


A játék során a nyomozók hasznos tárgyak után kutathatnak, a helyiek segítségét kérhetik, és rég elfeledett tudásra tehetnek szert. Ezzel számos olyan lehetőséghez juthatnak, melyekkel sikeresen támogathatják társaikat.
Az állandó kommunikáció és stratégiai gondolkodás nélkülözhetetlen a kultisták legyőzése és a helyszínek biztosítása érdekében!

Cultistorm (magyar nyelvű)

Szabály a dobozban:Magyar
Szerző: Szűcs Sándor
Kiadó: Purple Meeple Games
Kiadás éve: 2019
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Címkék: Horror, Harci, Kooperatív, Film/Regény/Képregény/Videójáték, Szerepjáték, Kockadobás, Tematikus: Cthulhu, Pakliépítő / Kockaépítő / Zsáképítő, Eltérő játékos képességek, Szett gyűjtés,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
1 értékelés alapján

5.0

A pontok átlaga

 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Nagyon jól összerakott, de nagyon nehéz kooperatív játék, amely teljesen arra épít hogy a játékosok mennyire tudnak egymással kommunikálni, és egymás képességeit a megfelelő módon kombinálni!
  A doboz tele van tartalommal, ami a sokadik végigjátszásnál is hoz újdonságokat!
  Nagyon ajánlom mindenkinek aki szereti a nehéz, kihívásokkal teli kooperatív játékokat, és szeretne elmerülni Lovecraft világában egy nagyon szép megjelenésű, minden percében minden játékos számára izgalmas játékban!

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat