Lewis & Clark: The Expedition

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

1803. november 30-án az Egyesült Államok megvásárolta Louisiana-t Napoleon-tól. Thomas Jefferson amerikai elnök úgy döntött, hogy két felfedezőt - Meriwether Lewis és William Clark - küld fel a hatalmas terra incognita felfedezésére.

 

A Lewis & Clark egy olyan társasjáték, amelyben minden játékos expedíciót indít az észak-amerikai kontinens felderítésére. Céljuk, hogy az elsőként érkezzenek a Csendes-óceán partjára. Mindenkinek megvan a saját felfedezőcsapata, amelyet őslakos amerikaiakkal és csapdaállító vadászokkal bővíthetnek, akikkel az utazásaik során találkoznak. A játékosoknak nagyon okosan kell kezelni a karaktereiket és az erőforrásaikat, amiket út közben talál, mert néha bölcsebb dolog takarékoskodni, mint kockáztatni.

 

Mivel a játék célja az, hogy elsőként érd el a Csendes-óceán partját, az időzítés és a többi játékos pozíciójának ügyes kihasználása életbevágó a győzelem szempontjából!

 

Lewis & Clark: The Expedition

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Cédrick Chaboussit
Kiadó: Ludonaute
Kiadás éve: 2020
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Verseny, Vadnyugati, Munkás lehelyezős, Stratégia (Eurogame), Akció/szerep választás, Draftolás, Lap menedzsment,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat