Twilight Imperium (negyedik kiadás): Prophecy of Kings

Új Társasjáték - Kiegészítő, alapjáték szükséges
 
0 értékelés

Címkék:

Nem kipróbálható,
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

A Prophecy of Kings a Twilight Imperium (negyedik kiadás) kiegészítője. A galaxis jóval nagyobbra nőtt, mivel hét soha nem látott csoport lép be a játékba, amelyek mindegyike egyedi előnyökkel és hátrányokkal büszkélkedhet, a génmódosító erővel bíró Mahacttól kezdve az Argent Flight őrségén át a titokzatos és ősi Empyrean-ig. És nem csak új csoportok miatt nő egyre nagyobbra a galaxis! Negyven új system és hyperlane lapka ad új bolygókat és akadályokat a térképhez, és a dobozban található két új színű játékos-jelölőkkel akár már nyolc játékossal is játszhatjátok a Twilight Imperiumot.


De ez mind csak töredéke annak, amit ebben a hatalmas kiegészítőben találsz! Még több extrát adva a választott fajodhoz, rengeteg egyedi vezetőkártya érkezik a játék minden frakciójának támogatására, amelyeket a játék során oldhatsz majd fel. A nehézkes mechek nagyszerű új szárazföldi erőkként léphetnek fel a csatatéren, minden frakció számára egyedi különleges képességekkel. Mikor az űr ismeretlen régióiba merészkedsz, a vadonatúj felfedező paklik új bolygókat és az űr felfedezésekkel váró ismeretlen területeit biztosítják. Ezen felül a Prophecy of Kings új akció-kártyákat, agenda-kártyákat, célkitűzéseket, technológiákat, legendás bolygókat és még sok más egyebet tartalmaz.

Twilight Imperium (negyedik kiadás): Prophecy of Kings

Szabály a dobozban:Angol
Kiadó: Fantasy Flight Games
Kiadás éve: 2020
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Twilight Imperium játékok
Címkék: Nem kipróbálható,
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat