• 12.5%
  kedvezmény
 • 12.5%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_ffg_keyforge_darktidings2_lrg.jpg
 • 12.5%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_ffg_keyforge_darktidings3_lrg.jpg
 • 12.5%
  kedvezmény

KeyForge: Dark Tidings - Archon Deck

Új Társasjáték - Kiegészítő, alapjáték szükséges
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

A KeyForge: Dark Tidings az ötödik ciklus a KeyForge sorozatban. Mint mindig, a ciklus összes paklija tartalmaz 3 házat a 7-ből, de a Dark Tidings-ban a Dis ház kikerül, helyette pedig megjelenik az Unfathomable ház, amely az ellenségei kimerítésére specializálódott. Egyes kártyák az ellenfél lényeit tartják lent, megnehezítve számára harci ereje összegyűjtését vagy az æmber gyűjtését.


Minden Dark Tidings pakli tartalmaz egy dagály / apály kártyát. A játék kezdetén ezek nincsenek kirakva, de bármelyik játékos kijátszhatja őket, ami azért különösen fontos, mert a Dark Tidings bizonyos lapjai akkor fejtik ki hatásukat - vagy gyakorolnak masszívan nagyobb hatást -, amikor a dagály az adott játékos oldalán áll. Számos körülmény befolyásolhatja az árapályt, de ha ezek nem állnak rendelkezésre, az apály oldalán ülő játékos mindig dönthet úgy, hogy elszenved 3 chain-t, és cserébe megfordul az árapály iránya.


A Dark Tidings emellett bemutatja az "evil twin" paklikat is. Például: nyitsz egy paklit, aminek a neve: "Speaker Domitia's Evil Twin". Ez a pakli a "Speaker Domitia" pontos másolata, ami egy létező pakli, amelyet ugyanúgy kinyomtattak, és amelyet valamelyik másik játékos birtokol, valahol a világon. A két pakli között a döntő különbség az, hogy egy "evil twin" pakliban sok lényed kicsit másképp fog kinézni. Pontosabban: a Dark Tidings-ban sok lénynek van gonosz ikerváltozata, és ha találsz egy "evil twin" paklit, akkor minden olyan lény, ami rendelkezik "evil twin" változattal, ebben a formában lesz jelen a pakliban. Ezek a gonosz ikerlények új képekkel, grafikai tervezéssel és képességekkel rendelkeznek, ami jelentős eltérést eredményezhet az eredeti lényekhez képest.


Minden Dark Tidings: Archon Deck tartalmaz egyetlen, játékra kész, 36 lapos paklit, amely a Crucible házai közül három különbözőt házat tartalmaz, mindezt egy egyedi keverékű pakliban, amiből pontosan egy van a világon, plusz az "evil twin" ikerpaklija.

KeyForge: Dark Tidings - Archon Deck

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Richard Garfield
Kiadó: Fantasy Flight Games
Kiadás éve: 2021
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Keyforge játékok
Címkék: Fantasy, Harci, Kártyajáték, Nem kipróbálható, Lap menedzsment, Szívatás,
1490,- Ft2990,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat