Detective: A Modern Crime Game - Season One

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

A Detective: A Modern Crime Board Game – Season One egy teljes mértékben kooperatív társasjáték, amiben 1-5 játékos öltheti magára olyan nyomozók szerepét, akik egy bűntény megoldásán dolgoznak.

A Detective: Season One a díjneyertes Detective sorozat legújabb tagja, amely ezúttal az egy estés családi/baráti összejövetelek kedvéért rövidebb játékidővel és egyszerűbb szabályokkal operál. A játék három különálló esetet tartalmaz, mindegyik végigjátszásáhosz körülbelül 90 perc szükséges. Mindegyik bűntény különböző stílussal és felállással állít kihívásokat a játékosok elé. A három bűneset a következő:

 

• Vér, tinta és könnyek: az történet Nagy-Britanniában játszódik, ahol a nyomozók ellátogatnak egy ódon kastélyba, és olyan elfeledett családi titkokra derítenek fényt, amelyek valószínűleg a család mecénásának rejtélyes halálához köthetők. Az Agatha Christie rajongók garantáltan otthonosan fogják érezni magukat ebbena történetben!

 

• Szilárd alibi: a játékosok egy véres konfliktus közepébe csöppennek a bandák és bűnözők világában, az olasz kerületben. A nyomozóknak nem csak a bűncselekményt kell megoldaniuk és kideríteni, hogy ki ölte meg Robert Parksont, hanem a kerületben egyre növekvő feszültségnek is tanúi lesznek, így el kell dönteniük vajon kiben bízhatnak az elharapódzott erőszak és a kölcsönös vádak világában!

 

• Természetes okok:  a történet egy egyetemi kampuszon játszódik az Egyesült Államokban, ahol Professzor Calvin Higgs-t holtan találják a Virginia Egyetemen lévő Biológiai Intézetben található laborjában. A játékosoknak ki kell deríteniük, hogy rettenetes halálát vajon természetes okoknak köszönheti, avagy idegenkezűség gyanúja is fennáll. Ez esetben viszont mi lehetett az indíték?

Detective: A Modern Crime Game - Season One

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: Ignacy Trzewiczek,
Weronika Spyra
Kiadó: Portal Games
Kiadás éve: 2020
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Detective: A Modern Crime Game játékok
Címkék: Kooperatív, Egyedül is játszható, Történetmesélés, Nem kipróbálható, Következtetés/Nyomozás,
15990,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
14990,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
5490,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat