Storm Over Asia (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
Az A World at War előzményében készüljetek fel a csendes-óceáni színtér hadműveleteire.
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2020_gmt_stormoa2_lrg.jpg
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2020_gmt_stormoa3_lrg.jpg

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 2-4 játékos

Játékidő: 480 perc

Ajánlott: 12 éves kortól


Adatok:

Szerző: Bruce Harper

Kiadó: GMT Games LLC

Kiadás éve: 2020


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

A Storm Over Asia egyszerre kiegészítő játék az A World at War és a Gathering Storm játékokhoz, és egy önmagában is játszható játék, a saját győzelmi feltételeivel.


1935-től Japán, Kína, Nagy-Britannia és Oroszország elkezdenek felkészülni a háborúra, anélkül, hogy biztosak lennének benne mi is fog következni. Japánnak egyensúlyba kell hoznia a kínai terjeszkedést, az Egyesült Államokkal és Oroszországgal körvonalazódó konfrontációját, valamint fel kell mérnie a csendes-óceáni színtér jelentőségét egy globális háborúban. Kínának, Nagy-Britanniának és Oroszországnak meg kell próbálnia ellenállni a gyors japán terjeszkedésnek, és ezzel egyidőben megalapozni a csendes-óceáni háború sikeres végkimenetelét. Ezek a rövid és hosszú távú célok gyakran problémákba ütköznek, és bármilyen apró tévedés nagyon súlyos következményekkel járhat.


A Storm Over Asia játszható külön játékként, külön küldetésként, saját győzelmi feltételekkel, és játszható a Gathering Storm-al együtt, amely a GMT kiadó Európa háborúk előtti korszakában játszódó játéka. A Storm Over Asia sok tekintetben hasonlít a Gathering Storm-ra, mivel mindkét játék felépítése összehangoltan működik együtt az A World at War-al, függetlenül attól, hogy a játékos milyen alternatív háborút szeretne megvívni, vagy éppen milyenbe csöppen bele. Sok hasonlóság van a Storm Over Asia és a Gathering Storm között, és a Gathering Storm játékot ismerőknek nem okoz majd nehézséget a Storm Over Asia játékkal játszani. Ugyanakkor vannak különbségek a két játék között, mint például a kínai harcrendszer, a japán és európai tengelyhatalmi stratégiák összehangolása, melyek a háború kitörése előtt talán még nagyobb kihívást jelentenek, mint az A World at War alatt tették.Angol nyelvű ismertető

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat