Barrage (angol) (Duzzasztómű) (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
Az egyik nemzetközi vállalat vezényletével küzdj a vízerőművek dominanciájáért egy disztópiát övező világban. Itt bizony a víz az úr!
 • 15%
  kedvezmény
 • 15%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_cranio_barrage2_lrg.jpg
 • 15%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_cranio_barrage3_lrg.jpg
 • 15%
  kedvezmény

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 1-4 játékos

A legjobb: 4 játékossal

Játékidő: 120 perc

Ajánlott: 14 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Simone Luciani, Tommaso Battista

Kiadó: Cranio Creations

Kiadás éve: 2021

Sorozat: Barrage játékok


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Barrage társasjáték egy disztópikus világban játszódik az 1930-as években. Az ipari forradalomnak köszönhetően a fosszilis energiaforrások lassan kimerülnek, ezért a hatalmas gépek energiaigényének ellátására új megoldást kell találni. Az egyetlen szóba jöhető lehetőség a vízerőművek telepítése.


A Barrage egy erőforrás-managelő stratégiai játék, amiben a játékosok azért versenyeznek, hogy ki építi a legfenségesebb gátakat, növeli a tárolási kapacitását a legügyesebben és leszállítja az összes lehetséges energiát az erőműveik energiaturbináihoz kapcsolódó nyomóalagutakon keresztül.


A játékosok négy nemzetközi vállalat egyikét képviselik, akik egymással versenyeznek az energiatermelésben. Gátakat és vízerőműveket építenek, melyeket csatornahálózattal kötnek össze. Gépezeteket, szabadalmakat és briliáns mérnököket gyűjtenek, továbbá törekednek szerződéseik teljesítésére.


A Barrage két innovatív és kihívást jelentő mechanizmust is tartalmaz. Először is, a játékosoknak gondosan meg kell tervezniük a cselekedeteiket és kezelniük kell a gépeiket, mivel az akciójelzők és az erőforrások a "Construction Wheel"-en vannak tárolva, és csak akkor tudják őket újra használni, ha a kerék teljesen körbefordul. Minél jobban kezeli a kereket, annál korábban térnek vissza erőforrásai és cselekedetei.


Másodszor, a táblán ábrázolt folyók vízhozama közös erőforrás. A játékosoknak a lehető legtöbb vizet kell elfogniuk és tárolniuk, gátakat kell építeniük (a felső gátak drágák, de elzárhatják a víz egy részét, mielőtt az eléri a lenti gátakat), emelniük kell a gátakat a kapacitásuk növelése érdekében, és hosszú alagutakat kell építeniük, hogy eljuttassák a vizet az erőműveikbe. A vizet soha nem fogyasztják el - áramlását csak energiatermelésre használják -, hanem visszavezetik a folyókba, ezért stratégiai szempontból nagyon fontos a gátak elhelyezkedése, ha szeretnéd hatékonyan visszanyerni az elterelt vizet.


Öt forduló alatt a játékosoknak teljesíteniük kell a közös kitermelési versenytervet, és meg kell felelniük a személyes szerződéseik egyedi igényeinek is. Ugyanakkor bizonyos számú mérnök elhelyezésével megkísérelhetik javítani gépeiket, hogy új és hatékonyabb építési akciókat szerezzenek, valamint különleges egyedi hatású épületeket építsenek és aktiváljanak saját fejlesztési stratégiájuk előmozdítása érdekében.


Angol nyelvű játékszabály
Angol nyelvű ismertető


A Barrage játékok sorozat többi tagja:

Alapjátékok:

28497,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett

Kiegészítők:

14540,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett
13376,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 1-2 nap
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett
6168,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat