Már megint a felfedezők

Új Könyv
Puhakötéses
 
0 értékelés

Címkék:

Sci-fi, Antológia,
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Értékelés
Dick második novelláskötete az Agave gondozásában, amely jórészt magyarul eddig meg nem jelent írásokat tartalmaz. Philip K. Dick a modern science-fiction történetének egyik legmeghatározóbb alakja. - Dick novelláinak második kötete. - "Dick a maga csendes módján komoly irodalmat alkotott népszerű formában, és ez a létező legnagyobb elismerés." - Michael Moorcock - "Száz év múlva Philip K. Dicket a huszadik század második felének legnagyobb írójaként tartják majd számon." - Norman Spinrad Philip K. Dick a modern science-fiction történetének egyik legmeghatározóbb alakja. Művei számos elismerésben részesültek. Az ember a fellegvárban 1963-ban megkapta a Hugo-díjat, a Palmer Eldritch három stigmája című regényért 1967-ben pedig a British SF-díjat. Dick számos, nagysikerű film alapjául szolgáló novella és regény szerzője.

Már megint a felfedezők

Szerző: Philip K. Dick
Kiadó: Agave Könyvek Kiadó Kft.
Kiadás éve: 2021
Címkék: Sci-fi, Antológia,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Értékeld ezt a játékot és írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat