• webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gmt_19181919storminthewest2_lrg.jpg
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gmt_19181919storminthewest3_lrg.jpg

1918/1919: Storm in the West

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Játssz el azzal a hipotetikus gondolattal, hogy mi történt volna, ha a háború 1919-ben folytatódik, és a szövetségesek a tervüknek megfelelően masszív harckocsikat vetnek be a további támadások során.
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Az 1918/1919: Storm in the West új GMT dobozos változata egy kétjátékos rendszer, amely akár egyedül is jól játszható. Az egységek többnyire különböző hadtestek (az USA hadosztályai, amelynek túlméretezett egységei sokszor majdnem akkorák voltak, mint a szövetségesek hadtestek maguk), és gyalogságot, harckocsikat, lovasságot és légi támogatást tartalmaznak. A németek az 1918-as hadjáratot nagyszámú Stosstruppen-nel kezdik, akik arra lettek kiképezve, hogy áthidalják az előző három évben kialakult árokhelyzetét. Ez erős támadási képességet ad a németekkel játszó játékosnak a játék első felében. De a „sokk troopok” bevetése eléggé pazarló eszköz, és ha a szövetségesek túlélik a kezdeti nehézségeket, az amerikai csapatok és a szövetséges harckocsik növekvő nyomása alatt a német csapatok kétségbeesett védekezésre kényszerülnek a játék második felében.


Az 1919-es terv kampányában a németek arra apellálnak, hogy Oroszország összeomlásával stabilizálhatják a balkáni és az olaszországi frontvonalaikat, hátrahagyva az 1918-as történelmi Kaiser csatákat a nyugaton. A szövetségesek tehát erős német védelemmel néznek szembe, de egy tökéletesen mozgósított amerikai hadsereggel, valamint tankok és repülőgépek tömegével tudják megtámadni őket. Ez a hipotetikus kampány a szövetséges erők előtt állít kihívást, hogy vajon mennyire tudják kihasználni az eszközeiket a világ első villámháborújában, míg a németek egy olyan patthelyzet kiküszöböléséért küzdenek, amellyel végre meghatározó erővé válhatnak Európában.


A nagy, 8 mérföldes hatszögletű zónákra osztott térkép lefedi a nyugati front aktív területeit, a déli Epinal-tól Antwerpenig és északon a Csatorna partvidékéig. A terep magában foglalja az erődöket, a szövetséges lövészárkokat, a német másodlagos és elsődleges árkokat, az erődöket, az erdőt, a mocsarat, az árvízi síkságot, a hegyet és azt a le pusztított zónát is, amelyet a német kivonulás hozott létre a Somme szektorban 1917-ben. A térkép kétoldalú, különböző módosításokkal az 1918-as és az 1919-es kampányokhoz.


Az 1918/1919: Storm in the West új, GMT verziója egyetlen játékülés alatt lejátszható, és rengeteg stratégiai és taktikai lehetőséget ad az első világháború kimenetelének eldöntésére a játékosoknak egy véres, ám dinamikus kampány keretein belül. Mark Simonitch és Charlie Kibler felújított alkotásaival ez az új kombinált kiadás elengedhetetlen a klasszikus wargaming szerelmeseinek.


Angol nyelvű ismertető

1918/1919: Storm in the West

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Ted Raicer
Kiadó: GMT Games LLC
Kiadás éve: 2021
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Wargame, I. világháború,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat