• webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gmt_apocalypseroad2_lrg.jpg
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gmt_apocalypseroad3_lrg.jpg

Apocalypse Road

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Egy apokalipszis sújtotta világban az emberiséget továbbra is a versengés élteti... négy keréken. Te beülsz a volán mögé?
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

A sivár jövőben, modern technológiai világunk összeomlása után, a ma oly hatékony struktúrák többsége már idejétmúlt. Azok a dolgok, amelyek kényelmet és könnyedséget jelentettek számunkra, elromlottak és már használhatatlanok. A központi kormányok utat engedtek a lokalizált erőknek. Egyes helyeken a világ nem más, mint egy hatalmas, sivár pusztaság, más helyeken az emberiség gyarapodik, miközben igyekszik felidézni a régi modern életmódot.


A jövő furcsa és különös, ám az emberi természet kiszámítható, így nem csoda, hogy az emberek itt is ugyanúgy vetélkednek egymással, mint az idők során bármikor. Az autóverseny egyike azoknak a sportágaknak, amelyek nem haltak ki. De a régi szabályok már nem érvényesek. A versenyek már nem a sebességről és az elvetemültségről szólnak. Inkább nagy sebességű roncsderbikre hasonlítanak. Mind közül a leghíresebb verseny, az Apocalypse Road, melyet olyan kőkemény gengszterek szerveznek, akik arra ösztönzik a sofőröket, hogy felfegyverezzék autóikat, és szó szerint elpusztítsák ellenfeleiket. Reinkarnálódott a római Colosseum.


Az idő múlásával új szabályok léptek érvénybe. Tíz csapatnak kell teljesítenie a Thunderverse-t egy rakatnyi tűzerővel és fémmel. A sofőrök egy csapat részeként küzdenek, hogy géppuskával és rakétatűzzel tegyék még izgalmasabbá a köröket. A több évtizednyi pusztulást okozó pályák az ugrások, a joker sávok és a szennyeződések zűrzavara. Hasonlóan a régi gladiátorok idejéhez, a folyamatos sanyarúság és kínok idején, annak lehetősége, hogy az ember akár egyetlen napra is hőssé és legendává válhasson, mindennél nagyobb kísértés. Így a sofőrök semmitől sem riadnak vissza, hogy az életüket kockáztatva, vagyont és hírnevet szerezzenek. Ha az aréna hív, megragadod a kormányt?


Az Apocalypse Road egy versenyjáték, amely a Thunder Alley / Grand Prix motorját használja. A játékosok megpróbálnak pontokat szerezni a célvonal elérésével (kissé a Roller Derby-hez hasonlóan) és az ellentétes autók kitúrásával. Az a csapat, amelyik először éri el a 15 pontot, megnyeri az eseményt, és jutalomként dupla adag ételt kap.


Az Apocalypse Road-ban a versenyt egy csapat 15 Skin felhalmozásával nyerhet meg. A Skin kétféleképpen szerezhető:

  • Valahányszor egy autó átlépi a célvonalat, 1 skint ér.
  • Minden ellenfél autó, amely a csapat aktivitása során megsemmisül, 1 skint ér.


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető

Apocalypse Road

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: Jeff Horger,
Carla Horger
Kiadó: GMT Games LLC
Kiadás éve: 2021
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Sci-fi, Harci, Verseny, Lap menedzsment,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat