Fedőnevek Disney (Codenames: Disney Family Edition) (Magyar kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gemklub_fedonevekdisney2_lrg.jpg
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gemklub_fedonevekdisney3_lrg.jpg

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 2-8 játékos

A legjobb: 6 játékossal

Játékidő: 15 perc

Ajánlott: 8 éves kortól


Adatok:

Szerző: Vlaada Chvatil

Kiadó: Gém Klub Kft.

Sorozat: Codenames játékok


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Mindenki életében fontos szerepet játszottak a Disney mesék. Sokat tanultunk belőlük, emellett pedig nagyon jól szórakoztunk. De a mesék tanulságán kívül mennyire érzed magad pengének a Disney mesék világában? Ismered a szereplőket és a kapcsolati láncokat? Ha igen, akkor ezt a játékot csak Te nyerheted? Ez a fantasztikus családi asszociációs játék próbára tesz mindenkit! Találd ki Te a csapatod megfejtését és zsebeld be a győzelmet!


Az alap Fedőnevekben két csapat versenyez azon, hogy melyikük tudja kitalálni először a hozzájuk tartozó szót - de ezek a szavak jól láthatóan rejtőznek az 5x5 kirakott kártya között, amely kártyák tartalmazzák a másik csapat szavait is, semleges szavakat és egy Game Over kártyát, amelyet ha kiválasztanak, azonnal elveszítik a játékot. Minden csapatban van egy kémfőnök, és csak a két csapat kémfőnökei tudják, hogy mely szavak tartoznak az egyes csapatokhoz. A kémfőnökök felváltva adnak egyszavas "nyomokat", amelyek a kirakott kártyákon több szóra mutathatnak. Csapattársaik megpróbálják kitalálni, hogy vajon melyek a megfelelő - hozzájuk tartozó - szavakat, elkerülve az ellenfél csapatához tartozó szavakat - és persze mindenki igyekszik elkerülni a game over kártyát. Ez a verzió kimondottan a kisebbeket célozza meg, így csak 4x4-es kialakítást használ, hogy kicsit egyszerűbbé tegye a játékot a családok és a gyerekek számára.


A Fedőnevek Disney ötvözi a népszerű partijátékot a Disney legkedveltebb részleteivel az elmúlt 90 évből. Képek és szavak egyaránt vannak benne, családi szórakozást kínálva minden Disney rajongó számára. A Fedőnevek Disney megtartja a hagyományos Fedőnevek játékmenetét, miközben több mint 90 évnyi Disney és Pixar filmek szereplőit és helyszíneit adja a játékhoz.


A játék remekül fejleszti a szóasszociációs képességet, a kreativitást és a logikus gondolkodást egyaránt. A játék 8 éves kortól ajánlott.


Angol nyelvű ismertetőAngol nyelvű játékmenet

A Codenames játékok sorozat többi tagja:

Alapjátékok:

11907,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.