• webrend/images/termek_large/tarsasjatek_theumbrellaacademy2_lrg.jpg
  • webrend/images/termek_large/tarsasjatek_theumbrellaacademy3_lrg.jpg

The Umbrella Academy Game

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Szórakoztató és izgalmas kártyajáték, hét különleges erővel bíró testvér segítségével.
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Egy szórakoztató és izgalmas kártyajáték az Umbrella Academy világában!


A The Umbrella Academy Game-ben a játékosok asztalán elevenedik meg Gerard Way és Gabriel Bá által megálmodott lebilincselő világ, amelyben a szokatlan erőkkel rendelkező hét testvért irányíthatjátok, ebben a szórakoztató és izgalmas kártyajátékban. A játék célja, hogy a Hargreeves család tagjaiként közösen legyőzzétek a gaztevőket. Használjátok a szuperképességeket, hogy egyesével leverjétek őket, hogy végül le is győzzétek őket! A játék körülbelül 20 percet vesz igénybe, és 12 éven felülieknek ajánlott, játékonként 1-6 játékossal.


A játékban minden játékos kiválasztja kedvenc családtagját hőskártya formájában, majd egy életkártyát helyez alá. Minden játékos kap 5 darab támadókártyát. Keverjétek össze a gaztevő kártyákat, és tegyétek őket a játéktér közepére. Tegyétek mellé a gaztevők támadó és a diszfunkcionális család paklikat. Oldalra pedig helyezzétek le a végső csata lapokat.


Az első játékos felveszi a fordulójelző kártyát, és megfordítja a legfelső diszfunkcionális család kártyát, ami majd kihat a játék ezen fordulójára. Rakjátok ki a megfelelő számú gaztevő támadás kártyát az első ellenfélnek megfelelően. Ez lesz az aktuális támadás, amivel szembe kell néznetek. A játékosok kártyát játszanak ki a kezükből, hogy megtámadják a gaztevőt, meggyógyítsák hősüket, vagy életbe léptessenek egy hős történetkártyát. Miután az összes gazember támadókártya alá ki lett játszva egy hős támadókártya, a játékosok használhatják hősük különleges képességét.


A játék addig tart, amíg az összes gaztevőt le nem győztétek (vagy egyetlen családtag sem él már). Ilyenkor elérkezett az ideje az utolsó csatának! A legyőzött gaztevők életre kelnek, és a játékosok támadnak!


Angol nyelvű játékszabály



Angol nyelvű ismertető


The Umbrella Academy Game

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Scott Dean
Kiadó: Studio71
Kiadás éve: 2021
Szükséges nyelvismeret: Angol
Címkék: Kooperatív, Egyedül is játszható, Kártyajáték, Eltérő játékos képességek,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat