• Új
  • Új
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_zmangames_wrathofthelichking2_lrg.jpg
  • Új
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_zmangames_wrathofthelichking3_lrg.jpg
  • Új

World of Warcraft: Wrath of the Lich King (angol)

Új Társasjáték - Önálló játék

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Válassz kártyavédőt
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 65*90 mm Standard (160 db-os) 1 db
Össz ár: 1090,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 65*90 mm Premium (100 db-os) 2 db
Össz ár: 2180,- Ft
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Hősök, gyülekező! Eljött az idő, hogy megütközzetek a gonosz Lich King-el, ebben a vadonatúj, Pandemic rendszerű játékban, amely a World of Warcraft® világába kalauzolel benneteket.


AZEROTH FÖLDJÉN


Ebben az epikus kalandban a játékosok a World of Warcraft® univerzum fagyos világa, Northrend felé veszik útjukat, hogy szembenézzenek a Lich King seregeivel. Ez a játék Pandemic rendszerű mechanikával és játékmenettel lett felvértezve, amely most a Lich King haragjának színhelyéhez lett igazítva. Erődök, templomok, csataterek és még sok minden más népesíti be a játéktáblát, miközben te és hős társaid a rideg tájakon barangolnak. Útközben erődítményeket létesítetek, küldetéseket teljesítetek, és harcoltok az élőhalottak hordáival.


HARC A LICH KING CSATLÓSAIVAL


Te és barátaid Azeroth legendás hősei bőrébe bújtok, és egyedi képességekkel vágtok neki a harcoknak. Olyan hősök, mint Thrall, a Horda hadvezére; Varian Wrynn, Viharvárad királya; Sylvanas Windrunner, Rikoltószellem Királynő; és még sokan mások. Ahogy a Scourge invázió egyre nő, úgy népesíti be egyre több élőhalott a táblát. Kockadobással szállhatsz szembe a dögevők hordájával és más förtelmekkel, hőskártyákkal erősítheted a saját támadásaidat, blokkolhatod az ellentámadásokat, gyógyíthatod a sebesüléseket, és ez még csak a jéghegy csúcsa.


A KÜLDETÉSEK


A Lich King-hez vezető út harcokkal teli, utadat mindenféle sötét mágia és hatalma alatt álló szörnyű lény nehezíti, akiket semlegesíteni kell. Ezek küldetések formájában jelennek meg, ami egy vadonatúj mechanizmust jelent, ugyanis csapatként kell helytállnotok, megfelelő kockadobásokra és a rendelkezésetekre álló hőskártyáitokra támaszkodva. Azonban minden küldetésnek meg van a maga veszélye és nehezítő tényezője. Teljesítsétek a küldetéseket, és jussatok közelebb Jégkorona Kastélyhoz, ahol maga a Lich King lakozik.


A DOBOZ TARTALMA


7 hős, 1 Lich King, 3 förtelem, 36 dögevő, 1 Jégkorona Kastély, 3 erődítmény, 100+ kártya, és még sok minden más!Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető

Angol nyelvű játékmenet


World of Warcraft: Wrath of the Lich King (angol)

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: Justin Kemppainen,
Alexandar Ortloff,
Michael Sanfilippo
Kiadó: Z-Man Games
Kiadás éve: 2021
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Fantasy, WarCraft, Kooperatív, Egyedül is játszható, Film/ Regény/ Képregény/ Videójáték, Eltérő játékos képességek, Akciópont szétosztás, Lap menedzsment, Szett gyűjtés, Kereskedés, Pandemic rendszerű,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat