• webrend/images/termek_large/tarsas_2021_dcg_tidal_blades_heroes_of_the_reef2_lrg.jpg
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_dcg_tidal_blades_heroes_of_the_reef3_lrg.jpg

Tidal Blades: Heroes of the Reef

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Vegyél részt a bajnokságon, és válj Te a szigetvilág őrzőjévé!
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Legyetek üdvözölve, Hősök! Sok nagyszerű versenyző jelentkezett a bajnokságra, de csupán egy maroknyi részük lesz méltó rá, hogy csatlakozhasson a Tidal Blade-hez, szigetországunk elit gárdájához. Ahhoz, hogy a bajnokságon valaki sikerrel járjon, és a Bajnokok Tábláján kellő helyezést érjen el, 3 arénában kell helytállnia, és meg kell védenie a birodalmat a Hajtásból érkező szörnyek egyre növekvő fenyegetésétől.


15 éve már, hogy a Nagy Csata véget ért; 15 éve, hogy az Arcanisták az Idő Fellegvárában meghozták szörnyű döntésüket, és létrehozták a Hajtást; 15 éve, hogy a Tidal Blades utoljára összeállt. Az arkanisták meghajlították a teret, s időt, hogy megállítsák a mélységből támadó lények özönét, ami akkor sikerrel is járt, de most új szörnyek bukkantak fel. A nehezen megszerzett béke időszaka végnapjához érkezett, és a szigeteknek védelemre van szükségük. Ezért hát versenyt hirdettek! Az arénák készen állnak, a szigetlakók összegyűltek, és a birodalom minden tájáról fiatal hősök érkeznek, hogy megméretessék magukat, hogy elnyerjék a Tidal Blade: Hero of the Reef dicső nevet.


A Tidal Blades: Heroes of the Reef-ben minden játékos egy fiatal hőst alakít, akik a versenyre érkeztek. A verseny 5 napon és éjszakán keresztül zajlik. Hozd ki a hősödből a lehető legtöbbet! Gyűjts erőforrásokat, teljesíts küldetéseket, és időzítsd kellően a szigetekre való érkezésed. Emelkedj ki a versenyzők közül!


A hősödet minden nap különböző helyszínekre küldöd, hogy ott válassz a kínálkozó lehetőségek és kihívások közül. Minden akciód növeli az erőforrásodat vagy végrehajtja a helyszín kínálta speciális hatást, valamint helybónuszát. Az Arénákban megkísérelhetsz egy Kihívást teljesíteni, ami megfelel a tartózkodási helyednek, és a Hajtásban szembeszállhatsz egy szörnnyel. A kihívások teljesítése és a szörnyekkel való harc hatással lesz a karaktered négy alap jellemvonására: fókusz, lélek, ellenálló képesség és szinergia.


Minden Tidal Blade az 5. forduló végén kerül kihirdetésre, a teljesített kihívások, az egyes jellemvonások szintje, a Bajnokok Tábláján elfoglalt hely és a szörnyekkel való harcok alapján.


Angol nyelvű ismertetőAngol nyelvű játékmenet

Tidal Blades: Heroes of the Reef

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: Ben Eisner,
Tim Eisner
Kiadó: Druid City Games
Kiadás éve: 2021
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Fantasy, Kockadobás, Munkás lehelyezés, Eltérő játékos képességek, Szett gyűjtés,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat