Zöldellő mezők (Meadow) (Magyar kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gemklub_zoldellomezok2_lrg.jpg
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gemklub_zoldellomezok3_lrg.jpg

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Nyelvfüggetlen

Játékosszám: 1-4 játékos

A legjobb: 2 játékossal

Játékidő: 90 perc

Ajánlott: 10 éves kortól


Adatok:

Szerző: Klemens Kalicki

Kiadó: Gém Klub Kft.

Kiadás éve: 2021

Sorozat: Meadow játékok


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Legyél Te a legügyesebb természetjáró!


A Zöldellő mezők egy magával ragadó, szettgyűjtögetős társasjáték, amely több mint kétszáz egyedi kártyát tartalmaz, gyönyörű, kézzel festett illusztrációkkal. A játékosok vándorok szerepébe bújnak, akik a természetet megfigyelve tanúi lehetnek az igazán fontos történeteknek, amelyekben a főszerepet az állatok és növények játsszák. A világban rengeteg minden vár felfedezésre! Egy térképpel a kezükben kirándulnak majd egy mesés környezetben inspirációt keresve, és lélegzetelállító tájakat felfedezve. A változatos talaj (avar, fű, homok, köves terep, láp) mindegyike más és más állat -és növényvilágnak ad otthont. Az út során a magas fűben elbújó rágcsálókkal, prédára lecsapó ölyvekkel, és akár viperákkal is találkozhatnak. De az emberlakta vidék is számos látnivalóval szolgál, amire lépten-nyomon rácsodálkozhat az arra járó, legyen az egy nádfeldeles kunyhó, egy kis kőhíd vagy egy régi, rozsdás kulcs.


A kíváncsiság vezérli őket, a vágy, hogy felfedezzék maguknak a természet rejtelmeit, és a vágy, hogy ők legyenek a természet legügyesebb megfigyelői. De ezt a címet csak az kaphatja meg, aki a legtöbb pontot gyűjti a különböző állatok, növények, tájak és épületek megfigyelésével, és még szuveníreket is szerez magának a vándorút alatt. A versengés a tábortűz mellett tovább folytatódik, ahogy a játékosok a többieket megelőzve próbálják teljesíteni kalandozásaik céljait.


Ebben az 1-4 játékosnak szóló, közepes nehézségű társasjátékban felváltva rakjátok le az 5 útjelzőtöket. Egy jelzőt a főtábla egyik szabad helyére rakva kártya vehető el az adott sorból és oszlopból, amennyiben a feltételek adottak. A tábortűz köré rakva pedig az útjelző különleges akciója aktiválható, ami segít a választott stratégia megvalósításában. A játék során a játékosok kártyákat gyűjtenek a saját Mező és Környező területükre. Az elvehető kártyák mindegyike egy szimbólummal bővíti az adott helyet, de cserébe igényli is bizonyos szimbólumok meglétét, amit letakarva már az új szimbólum lesz jelen. Például egy füves talaj bogyót kínál, míg egy mezei hörcsög többek között pont bogyót kér, és kistestű emlős szimbólumot ad, amit majd egy hiúz fog értékelni… Az élet körforgása.

A Zöldellő mezők 5 borítékot is tartalmaz, amelyekben további meglepetés kártyák lapulnak, amik bizonyos kihívások teljesítése után bonthatók ki, pl. miután ellátogattál egy nemzeti parkba, a való életben.


Szerinted Te miket látsz majd az utad során?Magyar nyelvű játékszabályAngol nyelvű játékszabályMagyar nyelvű ismertető
Angol nyelvű ismertető

A Meadow játékok sorozat többi tagja:

Kiegészítők:

13807,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat