Fangs (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_kosmos_fangs2_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 5-8 játékos

A legjobb: 6 játékossal

Játékidő: 30 perc

Ajánlott: 10 éves kortól


Adatok:

Szerző: Yasutaka Ikeda

Kiadó: Kosmos

Kiadás éve: 2021


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Vérfarkasok vs Vámpírok vs Emberek! Mi baj történhet?!


Vajon a fenti három csapat közül kinek a tagja ül melletted? Egy vérszívó vámpír? Egy megvadult vérfarkas? Vagy csak szerencsétlenül próbálod kidumálni magad, hogy ne cincáljanak szét téged? És vajon ők mit gondolnak rólad, te hova tartozol?!


A Fangs egy mesélő és applikáció nélküli, titkos szerepes játék, melynek mechikája leginkább a Shadow Hunters-hez hasonló. A játékosok titokban megkapják játékbeli szerepüket: vámpír, vérfarkas vagy ember. A vámpírok és a vérfarkasok a másik csapat elpusztításával nyernek, míg az emberek többnyire csak megpróbálnak életben maradni, bár előfordulhat, hogy néhányan a másik két csapat valamelyikéhez „igazolnak” a játék végeztével. Minden játékosnak megvan a maga egyedi célja és nyerési feltétele, ami arra kényszeríti a játékosokat, hogy úgy cselekedjenek, ahogy azt a többiek nem várnák.


Mivel mindenki csak azt tudja, hogy ő maga kicsoda, azon kell, hogy járjon a játékosok agya, hogy kik lehetnek a többiek, barátok vagy ellenségek. A gyors cselekvés segíthet az egyik csapatot gyengíteni, és így némi előnyre szert tenni, mielőtt kiderülne, hogy ki-kinek az oldalán is áll tulajdonképpen. De a korlátozott információk miatt könnyen előfordulhatnak elhamarkodott döntések, amikor véletlenül egy csapattársunkat szúrjuk hátba… és így a saját csapatunk látja kárát a dolgoknak.


Minden körben a játékosok megpróbálnak információkat gyűjteni a többiekről, új felszerelést találni, vagy megpróbálnak ártani (vagy segíteni) egy másik játékosnak. Egy erős történetszálat a játékhoz adva már-már a szerepjátékok érzetét keltheti a csapattagokban. A térkép különböző területei behatárolják, hogy mit fedezhettek fel, és kivel léphettek kapcsolatba, míg bizonyos kártyáknak és képességeknek köszönhetően nem lehettek biztosak benne, hogy minden a tervetek szerint alakul...


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető
Angol nyelvű játékmenet

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

A Tarsasjatekok.com kiemelt partnere!