Oltakozz okosan

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 
0 értékelés

Címkék:

Kártyajáték,
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Az Oltakozz okosan! pörgős partijáték, amely remek szórakozást kínál minden korosztálynak 6 év fölött mindössze 15-25 perc alatt. A 2020-ban megjelent #maradjotthon! a játék első része, amelyben a karantén nehézségeit kellett túléljük. Most viszont az oltásokért indul hatalmas harc, de a legfontosabb, hogy a hétköznapi őrület ellenére nevetni tudjunk, és máris jobban érezzük magunkat!


A 2-6 fő által játszható játék célja, hogy a kártyapakliból gyűjtsünk össze két azonos vakcinát (Sputnik V, Sinopharm, Moderna, Astra-Zeneca, Pfizer, vagy akár a szupertitkos magyar fejlesztésűt!), amit a kórházban beadatunk magunknak, majd elsétálunk a kormányablakba védettségi igazolványért, és máris nyertünk. Menetközben egy különleges játéktáblán lépkedünk, amely bármelyik pillanatban elforoghat, ezáltal teljesen új helyzetet teremtve. Küldetésünk során a táblán lévő mezőkön kaphatunk segítséget, és a folyamatosan felhúzott kártyákkal építgetjük céljainkat, vagy megvicceljük ellenfeleinket. Bérkutya sétáltatás, Karanténbuli, Oltókamion és az Aperitif törzs is vár ránk a játék során. Közben nagyon kell figyelnünk a fenyegető fertőzésre is, amely bármikor kitörhet, és aztán gyorsan terjedni kezd a játékosok között. Aki beszerzett magának maszkot, az egy ideig biztonságban lehet tőle, viszont rá nézve is rejtőzködik rettegett veszély a kártyapakliban, például a rettegett Fekete Pál! A játékba rengeteg humort csempésztünk, így azok is teli szájjal tudnak majd nevetni, akik nem kaptak oltást. Kapcsoljunk ki, jó szórakozást!


Oltakozz okosan

Szabály a dobozban:Magyar
Szerzők: Lenhardt Balázs,
Szauer István
Kiadó: Kard és Korona Kft.
Kiadás éve: 2021
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Címkék: Kártyajáték,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat