A Time for Trumpets: The Battle of the Bulge, December 1944 (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 • 15%
  kedvezmény
 • 15%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gmt_atimefortrumpets_thebattleofthebulge_december19442_lrg.webp
 • 15%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gmt_atimefortrumpets_thebattleofthebulge_december19443_lrg.webp
 • 15%
  kedvezmény

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 2-5 játékos

A legjobb: 4 játékossal

Ajánlott: 12 éves kortól


Adatok:

Szerző: Bruno Sinigaglio

Kiadó: GMT Games LLC

Kiadás éve: 2021


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Az A Time for Trumpets (ATFT) egy zászlóalj szintű harcjáték, mely az ardenneki offenzívát eleveníti fel. A játékrendszer számos koncepciót és mechanikát vesz át kettő, ugyanebben a témában játszódó játékból: az Avalon Hill-féle Bitter Woods-ből és az ikonikus zászlóalj szintű Wacht am Rhein-ből, az SPI-től, amely még 1977-ben jelent meg. Ezenkívül a készítők felhasználták a The Siege of Jerusalem TAHGC verziójához kidolgozott vezetési és irányítási elgondolásokat is.


A hadosztály összetétele magában foglalja a főparancsnokságot, a frontvonal zászlóaljait és a harctámogató zászlóaljakat: felderítő, mérnökség, páncéltörő, légelhárító és tüzérség. Az egyes tábori zászlóaljak funkcióikban igyekeznek a valóságot tükrözni, azt visszaadni, ahogy a valódi egységek is működnének. A repülőgépek tárháza is széles, így ide is olyan egységek kerültek, amelyek 1944 decemberében a leginkább megtalálhatóak voltak: P47, B26, ME109, JU88 és ME262.


A játéktér egyetlen hatszögletű mezője a valóságban 1,6 km-nek (1 mérföld) felelne meg, és maga a térkép az 1-50 000 1943-1944 GSGS 4040 és GSGS 4507 topográfiai térképek felhasználásával készült. A játékosok könnyen felismerhetik a Bitter Woods térképének hatását, mivel a terep rendkívül könnyen felismerhető és egyedi arculatú.


A játékban szereplő koncepciókra sem lehet panasz: főhadiszállás aktiválási állapot (aktív vagy pihenő), fáradtság és kimerültség, parancs és irányítás, alakulat ellátás, légi ellátás, német üzemanyaghiány, amerikai utánpótlás biztosítás, talajviszonyok, légköri viszonyok, légicsapás és elhárítás, védelmi pozíciók és hidak létesítése, robbantás, formáció határok, korlátozott téli mozgás folyókon és patakokon, stratégiai mozgás, korlátozott látási viszonyok kihasználása, beszivárgás, sebezhető egységek lerohanása, német éjszakai harci előny, Kampfgruppe Peiper kitörés, német Nebelwerfer hadműveletek, német FA hadműveletek , szövetséges FA hadműveletek, domborzati és fegyverzeti hatások a szárazföldi harchoz, harc utáni zsákmányolás, stb.


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertetőAngol nyelvű játékmenet

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat