• webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gmt_wingleader_supremacy_1943_1945_2nd2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_gmt_wingleader_supremacy_1943_1945_2nd3_lrg.webp

Wing Leader: Supremacy 1943-1945 (második kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Ahogy a II. világháború a csúcspontjához ér, az égboltot úgy perzselik fel a hatalmas légiflották Európa és a Csendes-óceán felett. A nehézbombázókat mozgékony, karcsú vadászgépek kísérik, így vívva meg kétségbeesett csatáikat. A kísérők a heves harcban az ellenséges gépekbe csapódnak. A pilóták katapultálnak gépeikből, miközben századaik szétszóródnak a szélben. A bombázók így küzdik át magukat célpontjukig, amelyeket végül precízen kivitelezett bombázással semmisítenek meg.


A Wing Leader: Supremacy 1943-1945 a GMT izgalmas Wing Leader sorozatának második kötete, amely a Wing Leader: Victories 1940-1942 című játékkal vette kezdetét. A Wing Leader segítségével nagyszabású légiharcokat játszhattok a II. világháborúban.


A Wing Leader: Supremacy lehetővé teszi a háború végének csúcsponti légi csatáinak újraalkotását. A forgatókönyvek a német náci birodalom, Normandia, Olaszország, Románia, a keleti front és a Csendes-óceán feletti harcokat tartalmazzák. Osztagokat vezettek, miközben átélhetitek a repülés élményét, és megpróbálják feltartóztatni a rajtaütéseket vagy kivédeni a portyázó vadászgépeket. A szabályok a késői háborús fegyverzetekre épít, mint például a levegő-levegő rakétákra és a sugárhajtású repülőgépekre.


A Wing Leader: Supremacy 1943-1945 egy önálló játék, amely több repülőgépet, több osztagot és több csatát tartalmaz. Testvérjátékával, a Wing Leader: Victories 1940-1942-vel kombinálva immár az egész háborúra kiterjedő, komplex élményt nyújt.


Angol nyelvű ismertető

Wing Leader: Supremacy 1943-1945 (második kiadás)

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Lee Brimmicombe-Wood
Kiadó: GMT Games LLC
Kiadás éve: 2021
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Wing Leader - Supremacy játékok
Címkék: Harci, Kockadobás, Wargame, Szimuláció, II. világháború,
16490,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat