Mistborn: House War (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 • 15%
  kedvezmény
 • 15%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_craftygames_mistborn_housewar2_lrg.webp
 • 15%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2021_craftygames_mistborn_housewar3_lrg.webp
 • 15%
  kedvezmény

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 3-5 játékos

A legjobb: 4 játékossal

Játékidő: 120 perc

Ajánlott: 14 éves kortól


Adatok:

Szerző: Kevin Wilson

Kiadó: Crafty Games

Kiadás éve: 2021

Sorozat: Mistborn: House War játékok


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Vezesd az egyik nemes házat és tárgyalj a nevében. Mind a legmagasabb, mind pedig a legalacsonyabb pontszám a győzelemhez segíthet!


Legyél Te a Luthadel Nagy Házának vezetője ebben a tárgyalásra és árulásra építő játékban, amely Brandon Sanderson Ködszerzet regényeinek világában játszódik. Küzdj meg a Végső Birodalmat sújtó számtalan problémával – tomboló Kolosszal, betegséggel, társadalmi nyugtalansággal, de akár a regények hőseivel is –, és minden lépéseddel részesülj az Uralkodó kegyeiben. A történet végén hatalomra és tekintélyre tesztel szert – vagy romba és szégyenbe taszíttatsz?


A Mistborn: House War egy erőforrás-gazdálkodós játék, amely az első Ködszerzet-regény, A végső birodalom eseményei során játszódik. Három-öt játékossal tölthetitek be a különböző frakciók szerepét, és együtt kell dolgoznotok a Végső Birodalom előtt álló „problémák” megoldásában. Ennek érdekében erőforrások egy bizonyos kombinációját kell elköltenetek, de cserébe Elismerésben részesültök.


Minden körben erőforrásokat (élelmiszert, pénzt, presztízst, skaa-t, harcosokat és atiumot) állítotok elő különböző arányban és kombinációban, frakciótól függően. Az erőforrásokat átválthatjátok más erőforrásra, hogy megszerezzetek valamit, ami hiányzik, de hosszú távon együtt kell dolgoznotok, és a siker érdekében egyesítenetek kell erőforrásaitokat.


A „Problémáknak” négy szintje van; minden kör elején egy újabb probléma kerül a táblára a megfelelő oszlopba, és minden már meglévő probléma egy szinttel feljebb kerül. Ha egy probléma átlépi a 4-es szintet, akkor egy "kitörés" történik, ami némileg rosszul érintheti a játékosokat, például növeli a "Nyugtalanság" szintet, vagy kegyvesztést okoz. A játékmenet legfőbb része a játékosok közötti tárgyalás, hogy megoldják a felmerült problémákat. A korábbi körökben szerzett Elismerések kivételével bármit képezheti alku tárgyát: erőforrások, személyiségkártyák (amelyeknek sokféle hatása lehet), játékon kívüli szívességek, stb.

A játék kétféleképpen érhet véget: a nyugtalanság eléri a 8-as szintet vagy egy speciális problémakártyát (Vin) sikerült megoldanotok. Ha Vin-t nem győzitek le, és hagyjátok kitörni, az 4-gyel megnöveli a Nyugtalanságot. Ha le tudjátok győzni Vin-t, akkor az a játékos nyer, aki a legtöbb Elismerést szerezte. Ha a Nyugtalanság eléri a 8-as szintet, akkor a lázadás megtörténik, és az a játékos nyer, aki a legkevesebb Elismerésben (az Uralkodótól kegyeitől legtávolabb került frakció) részesült.


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű játékszabály (Quick Start)Angol nyelvű ismertető


A Mistborn: House War játékok sorozat többi tagja:

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

A Tarsasjatekok.com kiemelt partnere!