Kung Fu Panda: The Board Game (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_modiphiusentertainment_kungfupanda_theboardgame2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_modiphiusentertainment_kungfupanda_theboardgame3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 2-4 játékos

A legjobb: 4 játékossal

Játékidő: 30 perc

Ajánlott: 10 éves kortól


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Éppen kipróbáláson van

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Legyél te az Őrjöngő Ötös egyik tagja, és közösen győzzétek le a gonosz Tai Lung-ot!


Vesd bele magad ebbe az epikus, kooperatív élménybe az Őrjöngő Ötös egyik tagjaként vagy tündökölj Po, a sárkányharcos szerepében! Fedezd fel a játék különböző kihívásait, miközben kiállsz Ökör mester, a Farkasharcosok, Farkasvezér, valamint Tai Lung ellen! Tapasztaljátok meg ezt a vérbeli - de szigorúan vérmentes - akciójátékot, amelyben meghatározott időn belül kell együttműködnek a győzelem érdekében.


Minden hősnek van egy saját karakterkártyája számos életponttal (szívvel) és különleges erővel. Po esetében például, ha egy Chi szimbólumot dobsz, azzal sebeket gyógyíthatsz.


A játék a Furious Action Dice-t használja, amelynél a kockák oldalai különböző szimbólumot mutatnak: egy rúgást, egy ütést, két mozdulatot, egy chi-t és egy karmot. A játékosok négy kockával dobnak – kétségbeesetten -, hogy különböző kombók segítségével mozoghassanak a táblán, megtámadhassák az ellenségeket és izgalmas célokat teljesítsenek. A játék egyedi mechanikával rendelkezik: ha karmokat dobsz, akkor a Sors tárcsáján (Dial of Destiny) haladhatsz, ellenséget hozhatsz be a játékba és támadást indíthatsz!


Ifjonc mesterek is elindulhatnak a kalandra, ahol az időzítőt mellőzve sajátíthatják el a játék kombóit, ismerhetik ki a játék lehetőségeit, de felnőttként sem ördögtől való dolog gyakorolni kicsit, mielőtt az óra ketyegni kezdene!


Használjátok a speciális mozgáskártyákat, hogy egy kihívás valóban kihívás legyen, és még mélyebbé, szórakoztatóbbá tegye a kampányt! A kártyák segítségével megidézhetitek a Chi-t, és olyan elképesztő dolgokra lehettek képesek, mint, hogy egyedül áttöritek a falat, messzire hajítjátok az ellent, vagy felsegítitek egy korábban kiütött bajtársatokat!


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

A Tarsasjatekok.com kiemelt partnere!