Cult of the Spider Queen (An Arkham Horror Novel)

Új Könyv
Angol nyelvű, Puhakötéses
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

An ancient horror deep in the Amazon jungle spins a web of nightmares to ensnare adventurers, explorers, and their souls, in this skin-crawling Arkham Horror novel of cosmic dread.


When Arkham Advertiser reporter Andy van Nortwick receives a mysterious film reel in the mail, with a simple note: “Maude Brion is very much alive!”, he steps onto a path which will lead him to the brink of madness. Brion, the famous actress and film director, vanished a year ago on an ill-fated expedition into the Amazon rainforest, delving into the legend of the Spider Queen. Thrilled by the prospect of his big break, Nortwick swings the funds to launch a rescue mission. He gathers a team of explorers and a keen folklorist to bring back Brion and cement his reputation. But deep in the Amazon jungle, the boundaries between intrepid adventurers, dreamers, and deranged fanatics blur inside a web of terror.


Cult of the Spider Queen (An Arkham Horror Novel)

Szerző: S A Sidor
Kiadó: Aconyte Books
Kiadás éve: 2022
Sorozat: An Arkham Horror Novel
Címkék: Sci-fi, Fantasy, Horror, Angol nyelvű regény, Misztikus,
1-1 a(z) összesen 1 elemből
3825,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat