• webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_backspindle_clacks_collectorsedition2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_backspindle_clacks_collectorsedition3_lrg.webp

Clacks! Collector's Edition

Új Társasjáték - Önálló játék
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Képes leszel gyorsabban átadni az üzenetet, mint a postakocsi?


A Leggyorsabb (nem mágikus) Üzenetküldő Rendszer a Korongvilágon. A Grand Trunk Semaphore Company a magas tornyok tetején elhelyezett lámpásokból álló szemaforrendszer segítségével forradalmasította a hosszú távú kommunikációt. Ezen Clacks-tornyokból álló hálózatuk révén a Névtelen Kontinens nagy részét lefedik, de most a régi postai szolgáltatások visszavágnak.


A Clacks! Collector's Edition négyféle játékmódot tartalmaz! Az első egy kooperatív játék, amely a regényben (Discworld, avagy Korongvilág Terry Pratchett brit író legnagyobb terjedelmű regényfolyama és egyben annak helyszíne) szereplő, a posta elleni versenyt idézi fel. A játékosoknak együtt kell dolgozniuk, hogy betűnként elküldjenek egy üzenetet, mielőtt Moist von Lipwig elérné Genovát, mindezt négyféle nehézségi szinten. A második egy versenyjáték, amelyben a játékosok megpróbálják egymást túlszárnyalni, hogy ők lehessenek a leggyorsabb Clacks operátorok. A harmadik egy kétjátékos versenyjáték, amely ideális a gyerekek tanításához. Végül pedig egy vadonatúj, 2 vagy több játékosnak szóló gyorsjáték, a Goblin Glory.


Új miniatűrök


Ez a gyűjtői kiadás lenyűgöző miniatűröket is tartalmaz, Moist von Lipwig Boriszról, egy mélységi törpéről és tizenkét Clacks-toronyról.


Angol nyelvű ismertető

Clacks! Collector's Edition

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: Leonard Boyd,
David Brashaw
Kiadó: Backspindle Games
Kiadás éve: 2022
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Kooperatív, Egyedül is játszható, Film/ Regény/ Képregény/ Videójáték, Akciópont szétosztás, Minta kirakás, Minta felismerés, Szívatás, Absztrakt stratégia,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat