Abyss: Conspiracy (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_bombyx_abyss_conspiracy2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_bombyx_abyss_conspiracy3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Nyelvfüggetlen

Játékosszám: 2-4 játékos

Játékidő: 30 perc

Ajánlott: 8 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Bruno Cathala, Charles Chevallier

Kiadó: Bombyx

Kiadás éve: 2022

Sorozat: Abyss játékok


Értékelések:

4.0

A pontok átlaga


1 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

A Conspiracy: Abyss Universe egy, az Abyss világában játszódó kártyajáték.


A játék kártyapaklija öt különböző színű kártyákból áll, mindegyik színből tizenkettő van, a kártyák pedig 0-6-ig vannak számozva. A játékban minden játékos kártyákat húz – draftol -, és egy fordított piramist épít fel, egy öt kártyából álló sorral kezdve, majd négy kártyát helyez alá, majd hármat az alá, stb.


Egy körben felhúzhatsz a húzópakliból maximum 3 kártyát, amik közül egyet kiválasztasz, beépíted az aktuális sorodba, majd a megmaradt kártyákat a színük szerint csoportosítva a pakli mellé rakod; vagy pedig felveszed a pakli melletti egyik szín összes lapját, és hozzáadod az aktuális sorodhoz.


Amint a soraidban lévő kártyák között van két egyforma kulcs vagy három különböző kulcs, vedd el a felfedett helyszínkártyát vagy a helyszínpakli legfelső lapját, és tedd rá a legvégső kulcsos kártyára. A helyszínkártyák növelik a kártya értékét, és néha különleges képességekkel bírnak. Néhány kártyán gyöngyök vannak, és ha neked legalább annyi, vagy több gyöngyöd van, mint akinél a gyöngytöbbségi kártya van, akkor átveszed tőle a kártyát.


A játék akkor véget ér, amint valaki teljesen befejezi a piramisát. Ekkor minden játékos összeszámolja a pontjait. Minden színért annyi pontot kapsz, amennyi a piramisodban lévő legnagyobb értékű kártya értéke. Ezenkívül minden szín esetében megnézed a piramisodban lévő kártyák legnagyobb értékű csoportját, és minden ilyen kártya után 3 pontot kapsz. További 5 pont jár a gyöngytöbbségi kártya után. Akinek végül a legmagasabb pontszáma van, az nyeri a játékot.


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető

A Abyss játékok sorozat többi tagja:

Alapjátékok:

18990,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett

Kiegészítők:

13321,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett
14018,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett

Értékelések

4.0

A pontok átlaga

1 értékelés alapján
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
  • Nem váltja meg a világot, de ha félórában szeretnél egy okos játékot, és szereted a szép és hangulatos illusztrációkat, akkor a Conspiracy, az Abyss kistestvére a te játékod lehet. Nekem első blikkre egy másik Cathala páros a Mr. Jack és a Mr. Jack Pocket jutott róla eszembe. Ott is volt egy remek nagydobozos játék, amit áramvonalasítottak, és egy fantasztikusan pörgős játékot sikerült csinálni belőle, ami meg merem kockáztatni, hogy talán még jobb is, mint a nagytestvér. Itt azért ennyire sarkos kijelentést nem mernék tenni, mert az Abyss is pont olyan jó, mint amilyen a Conspiracy lett, csak a Conspiracy egy kis dobozban hozza azt az élményt, extra alkatrészek nélkül, de közben azért nem lett annyival másabb. Igazából azt érdemes megfontolni, hogy mennyire akarunk nagy helyet foglalni a polcunkon.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat