• Új
  • Új
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_archonstudio_wolfenstein_theboardgame2_lrg.webp
  • Új
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_archonstudio_wolfenstein_theboardgame3_lrg.webp
  • Új

Wolfenstein: The Board Game

Új Társasjáték - Önálló játék
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Amikor a nácik uralták a világot…


A figurák összeszerelést és ragasztást igényelnek.


A Wolfenstein: The Board Game a legendás Wolfenstein-kastélyban játszódik, és - akárcsak a MachineGames által fejlesztett zászlóshajó, a díjnyertes Wolfenstein: The New Order és a Wolfenstein: The New Colossus - az 1960-as évek elején járunk, egy olyan világban, ahol a szövetségesek elvesztették a II. világháborút, és a nácik váltak a világ urává!


Akik megszegik a nácik szabályait, vagy felszólalnak a Birodalom ellen, azokat elhallgattatják, sokakat soha többé nem látnak. Az elfogott ellenállók büntetése gyors és brutális, és nincs senki, aki túlélte volna a fogdát, hogy elmondhassa a történetét. A nácik úgy gondolják, a győzelmük teljes, és a Nagy Birodalomról szőtt álmuk valóra vált. Itt az ideje az ébresztőnek! Csatlakozz az ellenálláshoz ebben az alternatív valóságban!


B.J. Blazkowicz, Anya Oliwa, Set Roth, Max Hass és Bombate bőrébe bújva a be kell szivárognotok a kastély mélyére, és meg kell küzdenetek a játék mesterséges intelligenciája által irányított náci ellenfelekkel. A kiválasztott játéktól függően náci zombikkal, gépesített nácikkal vagy a kettő keverékével találkozhattok. Ráadásul, közel 30 év után először, magával az 1992-es Wolfenstein 3D ikonikos főellenfelével, Mecha-Hitlerrel is megküzdhettek! Végső mondata pedig most sem lehet, mint „Eva! Auf Wiedersehen!”. Ne hibázzatok!


Lőjétek át magatokat a náci katonákon, vagy osonjatok el az őrök mellett – csakis rajtatok áll. fedezzétek fel a rejtett helyeket, a kastély titkait, vagy koncentráljatok a fő- és mellékküldetésekre. Ti döntitek el, hogyan alakulnak majd az egyes küldetések. Működjetek együtt képzett csapataként, kombináljátok egyedi képességeiteket, hogy a nácik azt kívánják, bárcsak soha ne nyerték volna meg a háborút.


Minden itt kezdődött, a Wolfenstein-kastélyban, és itt is fog véget érni.

Angol nyelvű játékszabályMagyar nyelvű ismertetőAngol nyelvű ismertető
Angol nyelvű játékmenet

Wolfenstein: The Board Game

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Jakub S. Olekszyk
Kiadó: Archon Studio
Kiadás éve: 2022
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Egyedül is játszható, Film/ Regény/ Képregény/ Videójáték, Nem kipróbálható, II. világháború, Festhető figurák, Akciópont szétosztás, Kampány alapú, Mozgáspont szétosztás,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat