• Új
 • Új
 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_riograndegames_beyondthesun2_lrg.webp
 • Új
 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_riograndegames_beyondthesun3_lrg.webp
 • Új

Beyond the Sun

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Éppen kipróbáláson van

A kipróbálásról itt olvashatsz.
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

Ahogy a Föld haldoklásnak indul, úgy kezd el az emberiség a Napon túlra tekinteni…


A frakcióvezetők, akik egykor külön-külön uralták a bolygót, most össze kell fogjanak, hogy egy olyan csúcstechnológia kifejlesztésén dolgozzanak, hogy felfedezhessék az űr legmélyebb rétegeit. Azonban csak egyetlen vezető uralhatja majd az új világot is. Te leszel az? Hogyan működik?


A játékosok felváltva végrehajtanak egy, a technológia táblán elérhető akciót, majd nyersanyagokat termelnek. Ahogy egyre több technológiát áll rendelkezésre, egyre több akció válik elérhetővé a játékosok számára. Az akciók lehetővé teszik, hogy a játékosok fejlesszék gazdaságukat, űrhajókat mozgassanak, rendszereket kolonizáljanak és új technológiákat kutassanak. Ezek az akciók kizárólag azt a játékost illetik meg, aki felfedezi azt, egészen addig, amíg a többi játékos fel nem zárkózik hozzá! A játék akkor ér véget, ha bizonyos számú eredmény teljesül, és a legtöbb pontot szerzett frakció bejelenti győzelmét!


A játék jellemzői:


 • Innovatív technológia fa - Minden kifejlesztett technológia megnyitja a következő elérhető technológiát. Több tucat változó technológia kártya áll rendelkezésre, ami játékról játékra változatossá és egyedivé teszi a lehetséges technológiai fejlesztéseket.
 • Az élet erőforrás-körforgása - A játék egy egyedi, ciklikus gazdasági rendszerrel rendelkezik, amely érdekes kihívásokat tartogat. Több pénzt termeljetek, hogy növeljétek a gazdasági befolyásotokat, vagy több élelmet, hogy növeljétek a további terjeszkedéshez szükséges népességet?
 • Többféle út a győzelemhez - Legyél technológiai nagyhatalom, építs lenyűgöző hadihajóflottát, vagy kolonizáld a legtöbb bolygót. Minden lehetőség nyitva áll előtted, miközben a végső győzelemre törekszel!

Angol nyelvű játékszabály


Angol nyelvű ismertetőAngol nyelvű játékmenet

Beyond the Sun

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Dennis K. Chan
Kiadó: Rio Grande Games
Kiadás éve: 2022
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Sci-fi, Munkás lehelyezés, Felfedezés, Többségi birtoklás, Akció draftolás,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat