Atiwa (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
 • 15%
  kedvezmény
 • 15%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_lookoutgames_atiwa2_lrg.webp
 • 15%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_lookoutgames_atiwa3_lrg.webp
 • 15%
  kedvezmény

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 1-4 játékos

Játékidő: 120 perc

Ajánlott: 12 éves kortól


Adatok:

Szerző: Uwe Rosenberg

Kiadó: Lookout Games

Kiadás éve: 2022


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Denevérek vannak benne!


A sikeres társasjáték szerző, Uwe Rosenberg új játéka, az Atiwa (amely az Atiwa-Atwaredu hegységről kapta a nevét) egy farmra repíti a játékosokat, az afrikai Ghánában.


A délkelet-ghánai Atewa Range egy hatalmas erdőrezervátum, 17 400 hektár örökzöld erdővel, ami még Ghánában is ritkaságszámba megy. Ásványkincsekben gazdag, mint például az arany, gyémánt, fehér timföld és bauxit. De ez a játék nem erről szól.


A játékosok egy gyümölcstermesztő családként felismerték, hogy a gyümölcsdenevérek - akiket egykor megvetettek és vadásztak, mert egyszerű gyümölcstolvajoknak hitték őket - valójában hihetetlenül hasznos jószágok. Bár az éjszaka aktív állatok továbbra is dézsmálják a fák gyümölcseit, a magokat is szétszórják az ország jelentős területén. Így segítenek a parlagon heverő területek újra erdősítésében, és - középtávon - javítják a betakarítást. Ez a felismerés a gyümölcsdenevérek és a gyümölcstermesztők közötti szimbiózishoz vezetett. Az állatokat "háziállatként" tartják, hogy gyorsabban növelhessék velük a gyümölcsfarmok méretét. A magas fákat meghagyják amolyan ólnak a számukra, így biztosítva menedéket, ahelyett, hogy a kevés húsukért vadásznának rájuk. Ha azonban sok a gyümölcsdenevér, ott sok helyre lesz szükség... Egyetlen, 150.000 gyümölcsdenevérből álló kolónia évente akár 2000 hektárnyi területet is újra tud erdősíteni!


Az Atiwa-ban egy kis közösséget fogsz fejleszteni az Atiwa Range közelében, otthont teremtve az új lakosok számára, ahol megosztod az újonnan szerzett tudásodat a bányászat negatív hatásairól és a gyümölcsdenevérek fontosságáról. Szerezz új földterületeket, foglalkozz az állatokkal és az erőforrásokkal, és virágoztasd fel a közösségedet. A repülőkutyák (a gyümölcsdenevérek gyakori neve) és a farm növekedése közötti tökéletes egyensúly a siker és így a győzelem kulcsa ebben a klasszikus munkáselhelyező játékban!


Volt egy farmom Afrikában...


Angol nyelvű játékszabálySzellemlovas dobozbontás


Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat