Eleven: Football Manager Board Game (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 1-4 játékos

Játékidő: 120 perc

Ajánlott: 14 éves kortól


Adatok:

Szerző: Thomas Jansen

Kiadó: Portal Publishing

Kiadás éve: 2022


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Irányítsd, és vidd sikerre saját futballklubodat!


Tizenegy… ennyi játékosod található a pályán egy adott időpontban, és ők jelentik a különbséget a legjobb és a legrosszabb csapat között. És bizony minden csapat tudja, hogy ahhoz, hogy a legjobbak lehessenek, csupán az akarat nem elegendő, szükségük van: egy hihetetlen menedzserre.


Az Eleven: Football Manager Board Game egy gazdasági stratégiai játék, amely a sport világába kalauzol. A feladatod, hogy egy szezon során menedzseld és fejleszd a tulajdon futballklubodat. A játék során munkatársakat veszel fel, köztük edzőket, gyógytornászokat, PR-szakembereket és igazgatókat. Szponzorokat szerzel, bővíted a stadion infrastruktúráját, és bizony a közösségi médiában is aktívnak kell lenned. A számos feladatod között szerepel még az új játékosok átigazolása és a megfelelő taktika kiválasztása az adott mérkőzésre.


Az Eleven többen vagy egyedül is játszható. A szóló mód 6 különböző forgatókönyvet tartalmaz, amelyek különféle kihívásokat adnak a szezonban kiinduló helyzetekkel és célokkal. Kezdetben egyszerű a feladat: fel kell mászni a labdarúgó bajnokságok lépcsőfokain, és szert kell tenni a megfelelő tapasztalatokra. Lehet, hogy váltságos időkben kell irányítanod a klubodat, máskor pedig egy már nem is olyan fiatalokból álló csapatot kell ismét felvillanyoznod. Az is előfordulhat, hogy az idő lesz a legnagyobb ellenfeled, és határidő előtt be kell fejezned a stadion építését!


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

A Tarsasjatekok.com kiemelt partnere!