In Too Deep - Kickstarter Edition (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
  • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2023_burntislandgames_intoodeepkickstarteredition2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2023_burntislandgames_intoodeepkickstarteredition3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 1-5 játékos

Játékidő: 120 perc

Ajánlott: 13 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Josh Cappel, Daryl Chow

Kiadó: Burnt Island Games

Kiadás éve: 2023


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Mássz be a bűnöződ elméjébe… és vigyázz magadra!


Az In Too Deep egy egyedülálló, narratív, feszültséget sem nélkülöző, stratégiai játék, amely egyenesen a jövőbe repít. Válassz karaktereket, költs akciókat a kitűzött célok teljesítéséhez. Vajon a törvény melyik oldalán kötsz majd ki?


2087-ben a központi kormányok megbuktak. Maradnak hát a széttöredezett városállamok, mint amilyen New Dawn City is, amelyek a káosz kordában tartásáért küzdenek. A baljós Szindikátus pontosan ezeket a meggyengült városokat veszi célba, ahol a meglévő bűnözői réteget kívánja uralma alá vonni, átszervezni és megerősíteni. Az In Too Too Deep világában egy titkos ügynökség tagja vagy, amelynek célja, hogy mindenáron megállítsa a Szindikátust, kerül, amibe kerül.


A kibernetikus implantátumok technológiai előnyt biztosítanak a Szindikátus ügynökeinek, de te megtaláltad a módját, hogy kiaknázd ezt az erőt. Azáltal, hogy beszivárogsz az agyi működésükbe, megszerezheted az irányítást ezek felett a bűnözők felett. Mélyen beépülve a célpontjaid elméjébe, egyre súlyosabb bűncselekményeket fogsz koordinálni, hogy megszerezd a Szindikátus elleni kritikus bizonyítékokat.


Minden egyes fordulóban egy új bűnözőhöz kapcsolódhatsz, és manipulálhatod a tevékenységüket a városban, úgy jutva erőteljesebb képességekhez és megnövekedett állóképességhez, hogy egyre jobban megismered az elméjüket. A fizikai tested egy titkos laboratóriumban pihen, távol a tényleges akciótól, de semmiképpen sincs biztonságban. A bűnözők elméjébe való belépés bizony megviseli az erkölcseidet.


Szervezz bűntényeket, igyekezz a lehető legjobban felhasználni a begyűjtött információkat, birkózz meg a felmerülő dilemmákkal, de legfőképp, próbáld meg egyben tartani magad. Mindenedre szükséged lesz, hogy elkerüld, hogy a végén Túl Mélyre kerülj.


Angol nyelvű játékszabály



Szellemlovas dobozbontás



Angol nyelvű ismertető


Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

A Tarsasjatekok.com kiemelt partnere!