Too Many Bones (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
 • 15%
  kedvezmény
 • 15%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2023_chiptheorygames_toomanybones2_lrg.webp
 • 15%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2023_chiptheorygames_toomanybones3_lrg.webp
 • 15%
  kedvezmény

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 1-4 játékos

A legjobb: 3 játékossal

Játékidő: 120 perc

Ajánlott: 12 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Josh J. Carlson, Adam Carlson

Kiadó: Chip Theory Games

Kiadás éve: 2023


Értékelések:

5.0

A pontok átlaga


1 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

A díjnyertes kockaépítő RPG!


Ti vagytok a Gearlocok. Hazátokat hét kegyetlen Tyrant szállta meg, és a Gearlocok Tanácsa titeket hívott össze, hogy legyőzzétek őket. Nehéz döntések és csaták várnak rátok, miközben a zsarnokok búvóhelyére tartotok, és hogy az adott helyzetből mit dobtok ki, csakis rajtatok múlik. Szerezzetek zsákmányt, trófeákat, melyek majd segítenek benneteket az utatokon. Fejleszd a karaktered, oldj fel új kockákat, miközben egyedi ellenfeleket győzöl le, melyek saját különleges képességekkel és tulajdonságokkal rendelkeznek.


A Too Many Bones tele van szóló és kooperatív elemekkel, 136 egyedi kockával, gyönyörű, széleken varrott neoprén alátétekkel, kártyákkal és több tucat kiváló minőségű zsetonnal. A hét Tyrant mindegyike egy egyedi végső csatát tartogat, amely minden képességedet próbára teszi majd. A négy Gearloc főhős mindegyike 21 egyedi kockával, számos karakterépítési lehetőséggel, teljesen egyedi játékmechanikával és képességekkel rendelkezik. Ez a játék mindig tartogat majd valami újdonságot, amikor asztalra kerül!


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

5.0

A pontok átlaga

1 értékelés alapján
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Zseniális játék, amiben 1-2-3 óra alatt végigjátszható minikampányok közül választhatunk. Ezek során nulláról indulva, több küldetésen keresztül, egy főellenségig küzdjük magunkat, miközben persze fejlődik a karakterünk és hasznos felszereléseket gyüjthetünk. A szabályok megtanulása hosszabb idő, mivel minden játszható szereplő teljesen egyedi képességekkel és mechanikákkal bír, de ezt követően tanítani már meglepően könnyű a játékot. Nagyon hasznos tanulós youtube videókat készített a gyártó, ahol mindent részletesen bemutatnak. A chip theory gamesre jellemző prémium minőség miatt ilyen borsos a játék ára, de cserébe egy igazi delux játékot kap az ember: vastag "egérpad" játékostáblákkal, súlyozott poker chip szörnyjelölőkkel, valamint plasztik kártyákkal és szabályösszefoglalókkal. A játék bőven kínál újrajátszhatóságot is, hiszen a 4 választható hős teljesen más játékélményt nyújt, amihez jön a 7 különböző főellenség, akik ellen szintén más és más stratégia kell. Amit még kiemelnék, hogy a játék "true soloban" is játszható, tehát aki szeret egyedül is játszani, annak nem kell több karaktert kezelnie párhuzamosan.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat