Mérgek könyve

Új Könyv
 3.0
1 értékelés
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

2063. A Föld újjászületett régóta szunnyadó mágikus erőket szabadítva el a bolygón. A megavállalatok irányítják a társadalmat, míg a szervezett bűnőzök szindikátusai az alvilágot. A két világ mezsgyéjén élnek az árnyvadászok: vérbeli profik, akik a pénzért és a túlélésért bármire hajlandók.

Kellan Colt lassan nevet szerez magának mint Seattle egyik újdonsült árnyvadásza. Mostanra úgy érzi, eljött az ideje, hogy kitörjön mentora árnyékából. A lehetőség valósággal az ölébe hullik, amikor információhoz jut egy régi, elhagyatott, titkos amerikai fegyerraktár hollétéről. Ha sikerül megfelelő vevőt találnia, egy ekkora volumenű fogás egy csapásra alapozza meg a hírnevét, és tölti fel a bankszámláját.

Árnyvadászokból toborzott csapata élén Kellan a Felébredt vadon mélyére indul, hogy megszerezze a hátrahagyott fegyvereket. Az erdőben rejtőző természetfeletti lények jelentette veszély eltörpülni látszik, amikor váratlanul egy másik csoport is bekapcsolódik a hajszába, miközben felfedi magát a mindannyiukra leselkedő legnagyobb fenyegetés is…

Mérgek könyve

Szerző: Kenson, Stephen
Kiadó: Beholder
Kiadás éve: 2007
Címkék: Shadowrun, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
1 értékelés alapján

3.0

A pontok átlaga

 • 0
 • 0
 • 1
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • A regény a "Született vadász" folytatása a karakterek szempontjából, de külön is olvasható. A főszereplő már beilleszkedett az árnyak világába, de folyamatos bizonyítási vágya miatt saját akció szervezésébe fog zöldfülű léte ellenére - nagyjából innen indulnak a bonyodalmak. Naivitása mellett igazán meglepő, hogy mind ő, mind csapata túléli a vadászatot, bár ebben az író néha besegít neki - az biztos, hogy ha George R.R. Martin írta volna a regényt, a 3-ik rész már nem készült volna el, hiszen nem lett volna, akiről szóljon.
  Összességében egy teljesen átlagos Shadowrun regény, viszont ezzel együtt jól olvasható alkotás, ami előkészíti a 3-ik történek ("Bukott angyalok") cselekményét.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat