Mérgek könyve

Új Könyv

Adatok:

Szerző: Kenson, Stephen

Kiadó: Beholder

Kiadás éve: 2007
Értékelések:

3.0

A pontok átlaga


1 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány

2063. A Föld újjászületett régóta szunnyadó mágikus erőket szabadítva el a bolygón. A megavállalatok irányítják a társadalmat, míg a szervezett bűnőzök szindikátusai az alvilágot. A két világ mezsgyéjén élnek az árnyvadászok: vérbeli profik, akik a pénzért és a túlélésért bármire hajlandók.

Kellan Colt lassan nevet szerez magának mint Seattle egyik újdonsült árnyvadásza. Mostanra úgy érzi, eljött az ideje, hogy kitörjön mentora árnyékából. A lehetőség valósággal az ölébe hullik, amikor információhoz jut egy régi, elhagyatott, titkos amerikai fegyerraktár hollétéről. Ha sikerül megfelelő vevőt találnia, egy ekkora volumenű fogás egy csapásra alapozza meg a hírnevét, és tölti fel a bankszámláját.

Árnyvadászokból toborzott csapata élén Kellan a Felébredt vadon mélyére indul, hogy megszerezze a hátrahagyott fegyvereket. Az erdőben rejtőző természetfeletti lények jelentette veszély eltörpülni látszik, amikor váratlanul egy másik csoport is bekapcsolódik a hajszába, miközben felfedi magát a mindannyiukra leselkedő legnagyobb fenyegetés is…

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

3.0

A pontok átlaga

1 értékelés alapján
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
  • A regény a "Született vadász" folytatása a karakterek szempontjából, de külön is olvasható. A főszereplő már beilleszkedett az árnyak világába, de folyamatos bizonyítási vágya miatt saját akció szervezésébe fog zöldfülű léte ellenére - nagyjából innen indulnak a bonyodalmak. Naivitása mellett igazán meglepő, hogy mind ő, mind csapata túléli a vadászatot, bár ebben az író néha besegít neki - az biztos, hogy ha George R.R. Martin írta volna a regényt, a 3-ik rész már nem készült volna el, hiszen nem lett volna, akiről szóljon.
    Összességében egy teljesen átlagos Shadowrun regény, viszont ezzel együtt jól olvasható alkotás, ami előkészíti a 3-ik történek ("Bukott angyalok") cselekményét.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!