A múlt árnyai, Transformers

Új Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
Az Északi-sarkvidék jégtakarója alatt rábukkantak egy hatalmas, nyilvánvalóan földön kívüli gépezetre. Fejlett technológiája mellett eltörpül az emberi technika, s titkainak megfejtése évezredekkel előrelendíti az amerikai tudomány fejlődését. A rejtélyes gépezet eredetének kutatása során egy titkos kormányügynökség veszélyes felfedezőútra küldi a Ghost I űrhajót és legénységét.

Amikor váratlan működési rendellenesség miatt a Ghost I az ismeretlen űr kifürkészhetetlen mélységeibe kerül, a hajó vészjelzése eljut ahhoz az idegen fajhoz, amit a földi legénység keres: az Autobotokhoz. A gigantikus géplények szintén keresnek valamit: a Létszikrát, a szülőbolygójuk, a Cybertron megmentéséhez szükséges eszközt. Ám nincsenek egyedül. Az Álcák, az Autobotok brutális ellenségei saját gonosz céljaik megvalósításához akarják a Létszikrát. Az ősi ellenségek ismét találkoznak, s minden készen áll a végső, nagy csatához, amiben egyetlen cél hajtja a feleket: az ellenség totális megsemmisítése.

A múlt árnyai, Transformers

Szerző: Foster, Alan D.
Kiadó: Gold Book
Kiadás éve: 2007
Címkék: Túlélők földje, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 0,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat