Beugró

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 4.4
5 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Válassz kártyavédőt
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 60*90 mm Standard (160 db-os) 1 db
Össz ár: 990,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 60*90 mm Premium (100 db-os) 2 db
Össz ár: 1980,- Ft
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

Ismered ezt a Tv műsort?

Ha láttad már ezt a műsort, akkor sejtheted, hogy miről szól a játék.
Ha még nem, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld.
A műsorban négy népszerű színész improvizációs feladatokat és jeleneteket ad elő, ami arra szolgál, hogy mi jól szórakozzunk a kialakult helyzeteken és poénokon. És mindeközben meglássuk, hogy mennyire is sokszínűen lehet a különböző szerepeket eljátszani.
Most itt a lehetőség, hogy te is kipróbáld!

Kevés szabály, nagyobb élvezhetőség

Az alapszabályok rendkívül egyszerűek és nagyon könnyen lehet a különböző társaságokhoz is igazítani. 3 fős csapatokkal az ideális, de csak a képzeletetek szab határt.
Ráadásul könnyen elsajátítható, főleg azoknak, akik a tv műsort is ismerik, de a többieknek sem kell aggódni. Az első játék alatt könnyen bele élheti magát mindenki.

Feladatok

Minden csapatnak teljesítenie kell a hat feladat mindegyikét.

Zsebszöveg: A csapat két tagja véletlenszerűen kap 4-4 kártyát, amin mondatok szerepelnek, amiket egy másik csapat jelzésére be kell építeniük az éppen zajló szituációkba, még ha a mondatok nem is illenek oda...

Váltóláz: Két játékos elkezd egy szituációt, amiben véletlenszerű kártyákat kap, amin instrukciókat kap, hogy milyen érzelemmel, jellemmel játssza el az adott szerepet.

1-2-3-4: Négy számozott kártyából húznak a jelenetben résztvevők. A szám megmondja, hogy az eljátszandó szituációban hány szavas mondatokat használhat csak.

Stoptrükk: Az alapszituációt eljátszó két játékost a csapattársak bármikor egy "Stop" kiáltással megállíthatják a jelenetet, majd egyik társa helyére beállhat, hogy így folytassák a játékot. Az egyik nagy nehézség, hogy a társaknak háttal állva kell a "Stop"-ot kiáltaniuk.

Ördög és angyal: Egy játékos játszik egy alapszituációt, míg két társa instrukciókkal látja el, angyal és ördög szerepben tündökölve.

Bekérdező: Itt is egy szituációt kell eljátszania két játékosnak, de azzal a kikötéssel, hogy csak kérdő mondatokban társaloghatnak.

Amikor egy csapat sikeresen megold egy feladatot, akkor azt fel kell jegyezni a szabálykönyv hátuljában lévő táblázatba és mehetnek tovább egy másik szituációs gyakorlathoz.
Ha elbuknak, akkor a következő alkalommal újra próbálkozhatnak.

Kiknek ajánljuk?

Ha sokszor veszitek elő otthon, koliban vagy munkahelyen az Activity-t és már kezdenek unalmasak lenni a szavak, kifejezések, akkor a Beugróval biztosan érdemes próbálkoznotok. Hasonlóan személyre szabható a játék és képes ugyanazt a hangulatot hozni, sőt azt túlszárnyalni is.
Akik pedig valami újra és nagyobb társaságoknak szóló játékra vágynak, vagy csak egyszerűen szeretik a tv műsort és szeretnék kipróbálni, nyugodtan vágjanak bele, nem hiszem hogy csalódnának.

Hasonló játékok:
Partyjáték - Activity

Beugró

Szabály a dobozban:Magyar
Kiadó: Keller & Mayer
Kiadás éve: 2009
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Sorozat: Beugró játékok
Címkék: Humor, Sokan játszható, Hosszú játék, Film/Regény/Képregény/Videójáték, Party,
5 értékelés alapján

4.4

A pontok átlaga

 • 2
 • 3
 • 0
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Remek szórakozás az egész családnak, és baráti társaságnak. Jómagam már próbáltam, és dőltünk a nevetéstől a játék alatt. Azonban mi nem bírtuk ki, hogy eljussunk a feladatmezőig pusztán dobással, és csavartunk egyet rajta. Csakis sikeres feladat teljesítés során lehetett dobni, és minden stílust addig kellett játszani, amíg el nem jutott egy másik feladathoz. Tudom, ez nem egyezik a szabálykönyvvel, de olyan unalmas csak dobálni, míg el nem jut a csapat a következő feladathoz. :)

 • Izgalmas partyjáték. Aki szereti a műsort, annak kiváló szórakozás, aki nem, az is jól érzi magát vele. A játék hangulata nagyon jó, 5 pontos. De sajnos negatívum is akad, mert
  a játék kivitelezése finoman szólva is hagy kívánni valót maga után. Nem csak a kártyák lehettek volna vastagabbak, de tehettek volna egy betétet a dobozba, amibe be lehet tenni a kártyákat, a bábukat elkülönítve. Ehelyett minden beborul a kartondobozba, és csókolom. A játék tartalmaz egy nem túl vaskos játéktáblát is, de nem fog elkopni, mert elég felesleges ehhez a játékhoz. Mi nem is használjuk. Összefoglalva: Egy nagyon jó játék, trehány kivitelezésben. Egy 4-est azért kap.

 • Hát, én még akkor vettem meg ezt a játékot, amikor drágább volt. Először is, a játék kivitelezése tényleg kicsit trehány. A kártyák elkezdenek kopni viszonylag korán, de igazából ennek nincs nagy jelentősége, ezek csak kiegészítők. A játék fő elemei a játékosok. Ebből szerezz be jókat, különben úgy jársz, mint egyszer én: pár "játékos" nem tudta magát beleélni a játékba, és azon kaptam magam, hogy még én is unatkozom. De a jelenlegi csapatommal gurulunk a nevetéstől, bármikor használjuk is. A játéktáblát mi is úgy használjuk, mint az egyik előttem szóló. Akkor dobunk, ha sikeresen fejlesztettük a feladatot. Sőt! Megszavazzuk, hogy kinek mennyire volt jó a rögtönzése, és ennek megfelelően felezhetjük a dobott eredményt(ha rossz volt) meghagyhatjuk, vagy megkétszerezhetjük(ha nagyon jó volt, dde 5-ös és hatos esetén nincs kétszerezés). Tehát: Kicsit rossz a kivitelezés, de az élmény kárpótol mindenért, ráadásul a legjobb móka plusz szituációkat kitalálni. Kivitelezés miatt 4-es. De csak ajánlani tudom!

 • Itt valóban nem magával a társasjátékkal van a probléma, hanem a játékosokkal.
  Ha lehet kreatív, "pörgősnyelvű" emberekkel kezdj a játékba, akik élvezik a színészkedést és értik is a játék lényegét.
  Maga a társasjáték kivitelezésével nekem nem volt gondom, vigyázni kell rá mindössze..:)

 • Szerintem nagyon jo és egy baráti társaságban szórakoztató játék!az ár sem húzós!ajánlom mindenkinek!

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat