Az utolsó ork

Antikvár Könyv
Keménykötéses
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
Rózsapír, az utolsó tünde felesége a portyázó orkok elől Daligarban keres menedéket. A város kapuit Arduin neve, Angkeel, a sas merész röpte, és a városlakók reményvesztettsége nyitja meg előtte, a kegyetlennél is gyávább Kormányzóbíró ugyanis teljes udvartartásával és seregével északra menekült. Daligar az orkok ostromgyűrűjében magára marad. Fegyveresek és vezető nélkül könnyű préda volna - csakhogy Rózsapír nem arról híres, hogy harc nélkül feladna bármit is. Arduin örököseként joggal tart számot a trónra, s megszervezi az ellenállást. Mindenkit meglep a törékeny, várandós asszony mint agyafúrt stratéga és kemény kezű hadvezér - de őt is érik meglepetések, hiszen szövetségeséül épp azok ajánlkoznak, akiket mindeddig esküdt ellenségeinek vélt: Aurora, a gyűlöletes Bíró lánya, vagy Rankstrail kapitány, aki leterítette az utolsó sárkányt, vagy a város szolgalelkű, ostoba népe. Rózsapír, a "boszorkánykirálynő" vezetésével az ostrom alatt mind együttesen küzdenek a gyermekeikért, a túlélésért, a városért; egy olyan békéért, amely nem szül többé bosszút... s amelyben fény derül az utolsó ork kilétének titkára is.

Silvana De Mari (1953) Torino közelében él családjával és egy hatalmas kutyával. Sebészorvosként dolgozott hazájában és Etiópiában; jelenleg pszichiáter.
Az utolsó tünde című fantasyregényt tucatnyi nyelvre lefordították, s tizenéves rajongói a világ minden táján olvassák. Folytatása Az utolsó ork-trilógia, amelynek első része A Medve és a Farkas, második Az utolsó főnix, a harmadik pedig Az utolsó ork.

"Robi nem szerette Daligart. Talán helyesebb lenne azt mondani, hogy tiszta szívből gyűlölte, hiszen ez a város nézte végig közömbösen, ahogy felakasztják a szüleit, ez a város ünnepelte volna meg, más körülmények között, Yorsh halálát. A nép most ugyanolyan odaadással nézett rá, mint amilyennel valamelyik istent fogadták volna, ha az leszáll az égből, hogy néhány font paprikát vegyen magának a nyomorúságos piacukon. Robi tudta, hogy ugyanez a nép igazi örömmel éljenezte volna meg az ő felakasztását, ha a Bíró szökése nem szolgáltatta volna ki a várost az orkoknak.
Az összes város közül, amelyekért harcolni és meghalni akart volna, Daligar volt az utolsó."

Az utolsó ork

Szerző: Mari, Silvana De
Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás éve: 2010
Sorozat: Az utolsó ork sorozat (3)
Címkék: Fantasy,
1-2 a(z) összesen 2 elemből
1500,- Ft
Nem rendelhető
Előjegyezhető bejelentkezés után
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
1800,- Ft
Nem rendelhető
Előjegyezhető bejelentkezés után
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat