Gloom - Unfortunate Expeditions

Új Társasjáték - Kiegészítő, alapjáték szükséges

Alapjáték(ok) ehhez a kiegészítőhöz:

Gloom (második kiadás)
Gloom Cthulhu
 
0 értékelés

Címkék:

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

A családok expedíciókra indulnak. Sajnos sok esetben nem azt találják, amire számítottak. A halál előbb vagy utóbb eljön értük... Újabb rémségek, újabb gonosztettek, újabb fordulatok várnak rátok a Gloom harmadik kiegészítőjében! Most még inkább elereszthetitek a fantáziátok és még groteszkebb módon tehetitek el láb alól a kiszemelt családot!

Váratlan találkozások

A Gloom játékosok már megszokhatták, hogy minden kiegészítő 55 új lapot tartalmaz. Ez most sincs másként. Új események, módosítók, halálok, karakterek és persze egy új laptípus is helyet kapott a dobozban.
A hét új esemény mind-mind a kalandozások hangulatát idézik. Találkozás a szellemhajóval, kitörő dzsungelláz, egy furcsa átok környékezi a családot…
A halálok is hasonló témájúak: elsüllyedt a hajóval, megette egy cápa, eltűnt a sötétségben, megpirították a vadak és így tovább. Ebből is hét új kártya szerepel a dobozban.
Minden eddiginél több módosító szerepel a pakliban, összesen harmincegy. Feleségül vett egy sellőt, bennragadt egy sírkamrában, megijesztették a szkarabeuszok, elrabolták a majmok, felbosszantott egy dinoszauruszt és még jó pár ezekhez hasonlókkal bővül a választék.
Az új család egy kalandos társaság - még egy igazi majmuk is van! A tagokon kívül jár még hozzájuk egy rezidencia is, így bátran használhatók az Unhappy Homes kiegészítővel is.
Az Unfortunate Expeditions új játékeleme az expedíciók bevezetése. Ha valaki kijátszik egy olyan kártyát, amin valamelyik expedíció jele szerepel, az expedíció kártyáját ki kell helyezni az asztalra. Az expedíció hatása mindenkire érvényes és addig marad az asztalon, amíg egy másik kártya át nem veszi a helyét.
A négy expedíció során elutazhattok a Sivatagos Sivatagba, a Titkok Titkos Dzsungelébe, a Bermuda Négyszöghöz, valamint az Edward’s nevű helyre. Mind-mind más hatással van a játékmenetre.

Értékelés

A csomag az előző kiegészítők színvonalát hozza, ami jó hír a Gloom játékosoknak. Az új családdal még többen játszhattok egyszerre, az új laptípus pedig még összetettebb stratégiák alkalmazását teszi lehetővé. Ha az előző kiegészítő paklik tetszettek, akkor ez sem fog csalódást okozni!

Hivatalos honlap
Kártyalista
Az új család

Gloom - Unfortunate Expeditions

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Keith Baker
Kiadó: Atlas Games
Kiadás éve: 2009
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Gloom játékok
Címkék:
9990,- Ft
Előrendelhető
Karácsonyig már nem várható
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
7990,- Ft
Előrendelhető
Karácsonyig már nem várható
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
4690,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
4990,- Ft
Előrendelhető
Karácsonyig már nem várható
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
4990,- Ft
Előrendelhető
Karácsonyig már nem várható
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat