Panzer (harmadik kiadás) (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 • 20%
  kedvezmény
 • 20%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2012_gmt_panzer_2nd2_lrg.webp
 • 20%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2012_gmt_panzer_2nd3_lrg.webp
 • 20%
  kedvezmény

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 2-4 játékos

A legjobb: 2 játékossal

Ajánlott: 12+ éves kortól


Adatok:

Szerző: James M. Day

Kiadó: GMT Games LLC

Kiadás éve: 2012

Sorozat: Panzer játékok


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Úgy gondolod, hogy te vagy a legjobb tankparancsnok a környéken, és bármilyen kisebb összecsapást megnyertél volna a II. világháborúban pár tankkal és kisegítő csapatokkal? Akkor a Panzer II. kiadása a te játékod!


A játékban kisebb ütközeteket lehet modellezni, ahol minden egyes tank, üteg vagy rohamlöveg külön jelölővel rendelkezik. Fontos lesz a manőverezés és egységeid minél jobb ismerete ahhoz, hogy legyőzhesd ellenfeled, aki hasonlóan erős csapatokkal indul a harcba.


Az alapjátékban az orosz fronton történt összecsapásokat modellezhetjük, és ehhez felhasználhatjuk a front legismertebb harcjárműveit mind német (Tigris, Párduc, Stug III, PZ IVG) mind orosz (KV-1, T-34/76, IS-2) oldalon.


Mi van a dobozban ?


A dobozt kinyitva szembesülünk azzal a magas minősséggel, ami a GMT utóbbi években megjelent játékait jellemzi. Minden egyes dobozt kézzel csomagolnak és egyesével átnéznek, hogy minden tökéletesen és hiánytalanul jusson el hozzánk!


Ezúttal amit kapunk az egy hexás domborzati térkép, 3 oldalnyi két oldalas jelölő az egységeknek és különböző hatásoknak, 10 műanyag önzáró zacskó a jelölőknek, 4db 10 oldalú dobókocka, egy nem kevesebb, mint 80 oldalas szabálykönyv, egy küldetésfüzet, számos játékos segédletet, valamint 16 darab kétoldalas egység-kártyát.


Ez utóbbiakat külön kiemelném, mivel ezek a színes kb. tenyérnyi lapok egyrészt részletesen tartalmazzák egye-egy egység pontos értékeit, és nagyon tartós kb 1,5 milliméter vastagságú kemény papírból készülnek.


Pár szó a szabályokról


Amit leginkább kiemelnék itt az a szabályrendszer rendkívüli rugalmassága és modularitása. Míg az alapszabályok nagyjából 20 oldalt ölelnek fel, addig a fejlesztett és opcionális szabályok újabb hatvanat, amiket külön-külön vagy akár egyszerre is alkalmazhatunk, ha szeretnénk.


Már az alapokkal is jól lehet modellezni egy kisebb harckocsi összecsapást, de a további szabályok olyanokat adnak hozzá a rendszerhez, mint a több mint a tüzérség, morál, képzési szint, légi támogatás, vagy a több mint tíz különböző találati hely járművenként. Legyen az bármi, speciális lőszer vagy toronyforgási sebesség, gyakorlatilag minden elképzelhető dolgot le lehet modellezni a rendszerrel ha szeretnénk!


Persze minél több szabályt alkalmazunk a játék annyival lassabb lesz, minél több szabályt alkalmazunk, míg gyors összecsapásokhoz jók az alapszabályok is.


Küldetések


A 40 oldalas küldetésfüzet 10 előre gyártott küldetést tartalmaz, de az igazi különlegesség a jól felépített küldetésszerkesztő rész. Az egységek pontértékeit és különböző módosítókat (morál, képzés, melyik csapatnak mi a célja stb.) is figyelembe véve elég kiegyensúlyozott összecsapásokat készíthetünk.


Hátrányok


Akárhogy is gondolkozom, egyetlen hátrányt tudok mondani, ez pedig az hogy az alapjátékhoz csak 1 térkép áll rendelkezésünkre. Idővel unalmassá válhat midig ugyanazon a terepen harcolni, de szerencsére ezt a problémát a játék kiegészítőiben megjelent moduláris térképek bőven orvosolják.


Előnyök


A szabályok nagyon jók, érthetőek és sokféle képen variálhatóak. A küldetésszerkesztővel gyakorlatilag végtelen variációk állnak előttünk, és sosem fogyunk ki a lehetséges küldetésekből. Azt hiszem, aki szereti a kisebb egységekkel vívott összecsapásokat és a II. világháborút azoknak ez kötelező darab!


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű playbookA Panzer játékok sorozat többi tagja:

Kiegészítők:

24482,- Ft28802,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat