"A Szellemlovas célja, hogy megtaláljuk neked a legjobb társasjátékot!"

Az összes ...

Újdonság

Hamarosan kapható

Újra kapható

Hírlevél
Társasjáték kalauz!
Iratkozz fel most
és töltsd le ingyen!

 Vezetéknév:

 Keresztnév:*

 E-mail cím:*

 Elfogadom az adatkezelési nyilatkozatot.

 Reklámüzeneteket tartalmazó leveleket is küldhetnek.

Reklámüzenet például egy kedvezmény, vagy egy új megjelenés, amiben az ár is szerepel, és reklámüzenet, ha valaminek az árát megváltoztatjuk.


Az év játéka

BGG Top 8

  • Cerebria: The Card Game
  • Nottingham Bírája: Vidám fiúk
  • Root alapjáték & Kiegészítő
  • Laserox Insertek
  • Unstable Unicorns kiegészítők

Keress a társasjátékok között

Csak az azonnal kaphatókat mutassa
Csak az új játékokat mutassa     Csak a használt játékokat mutassa
A kiegészítőket ne mutassa

Nehézség
Játékidő
Játékosszám
Játék nyelve
Kártyajáték
Gazdasági
Harci stratégia
Logikai
Kooperatív
LCG kártyajáték
Pakliépítő
Szó- és Kvízjáték
Partyjáték
Kockajáték
Mesélő
Nyomozó


Társasjáték kellékekről kezdőknek - Bevezető kurzus, amitől máshogy nézel egy dobozra

Sokszor (igazából legtöbbször) társasjátékokról van szó a cikkeinkben, de most lépjünk egy kicsit túl a játékokon és nézzünk meg valami mást. Igen, ez furán hangozhat egy társasjátékokkal foglalkozó oldaltól, de nem kell pánikba esni, annyira nem megyünk messzire, csak egy kicsit evezünk más folyótorkolatok felé, még a víz is ugyanaz marad.
A társasjátékok segítői, a játékélmény fokozói, a komponens rendszerezés királyai vagyis a társasjáték kellékek kerülnek most reflektorfénybe.Shadow of Brimstone: A vadnyugat Cthulhu-s szerepjátéka

Shadows of Brimstone bányaA vadnyugat egy poros kis városában, Brimstone-ban különös dolgok történnek... Bányák jelennek meg ott, ahol eddig nem voltak, mindenféle veszélyes túlvilági lényeket és átjárókat rejtve magukban.

Ha eddig csak szemeztél a Shadows of Brimstone játékokkal, de azt sem tudtad, hogy eszik-e vagy isszák, akkor ezt olvasd el!

Te be mersz lépni a misztikus bányákba?Kihívások és komoly döntések: Discover - Lands Unknown

Az FFG felettébb misztikus volt a játékkal kapcsolatban, nem sokat árult el azon kívül, hogy egy teljesen új játékmóddal találkozhatunk. Így sok kérdést vetett fel ez a "Unique" játék, amit nagyon vártunk.

Minden doboz más? Minden játékalkalom máshogy néz ki? Együtt vagyunk, de mégsem?

A válasz röviden: Igen! Ha ennél több információt szeretnél, olvass tovább!Jedik vs Sithek - Az Imperial Assault ezt is tudhatja

Imperial Assault - Skirmish

Mi lenne ha azt mondanám, hogy a Star Wars: Imperial Assault két játék egyben? A Skirmish módot is érdemes megismerned, ha ez az információ meglepetésként ért most.

Az alapdoboz, a kiegészítők és a karakter pakkok is adnak a játékhoz Skirmish küldetéseket, amik mind egyedi szabályokkal módosítják ezt a kifejezetten két játékosnak tervezett játékmódot.

A Fantasy Flight Games ezen kívül megörvendeztetett minket külön játékszőnyegekkel is néhány szerintük érdemes küldetéshez.Mi érdekelte leginkább a társasjátékosokat 2018-ban?

2018 összefoglalva 10 játékban

Átnéztük mi volt az előző év 10 legnépszerűbb játéka. Nem volt meglepő a Pandemic élre törése, vagy inkább az első hely megtartása. Egyszerű de nagyszerű, izgalmas kooperatív játék. Arról nem is beszélve, mennyi verziója jelent meg plusz a kiegészítők és a Legacy játék.
A lista egyetlen új szereplője a nemrég megjelent KeyForge: Call of the Archons - Archon Deck. A játék már megjelenése előtt nagyon népszerűnek ígérkezett és be is váltotta a reményeket.

Mi is sokszor ajánljuk a top 10-es játékokat, nem véletlenül, hiszen amiben ennyi vásárlónk hisz, azt bátran ajánljuk neked is.

Kellemes válogatást...Lássuk a listát:

1 Pandemic (magyar)
2 Munchkin (második kiadás, magyar)
3 Zombie Dice
4 Fedőnevek (Codenames)
5 Nottingham bírája (Sheriff of Nottingham)
6 KeyForge: Call of the Archons - Archon Deck
7 A Mars Terraformálása (Terraforming Mars)
8 Cash 'n Guns
9 Imagine
10 Bang! (magyar)A mobilod is lehet a klubkártyád

Belépünk az új évvel a 21. századba...itt a mobiltelefonos klubkártya ideje

2019. Január 1-jétől tarthatod a Klubkártyádat a mobiltelefonodon is!

Hogyan működik?
Telepíts egy alkalmazást amelyik képes vonalkódokat beolvasni és a telefonon tárolni.
Majd szimplán mutasd fel a vonalkódot a boltban.

Ha nem szeretnél többet semmilyen kedvezményt elmulasztani mert nincs itt a klubkártyád, olvass tovább a részletekért!Sheriff promó figura érkezett!

Nottingham bírája_promo

Megérkeztek a magyar nyelvű Nottingham Bírája játékok és velük együtt jött limitált mennyiségű promó figura! Akik az újonnan érkező Nottingham Bíráját rendelik vagy veszik meg nálunk, azoknak jár a festhető mini!

A promóció a Sheriff figurára és egy csomag kártyára vonatkozik, a készlet erejéig.
Visszamenőleg nem adunk senkinek figurát vagy kártyát, ezért kérünk Titeket, ha az eladó nem ad hozzá promót, szóljatok még ott helyben! Utólagosan nem tudunk adni senkinek figura promót.


Most kezdesz ismerkedni a társasjátékokkal?

A 3 társasjáték, amivel bátran elkezdheted a társasjátékozást! Ezekben garantáltan nem fogsz csalódni!

AZUL

Kereskedj a csempékkel és válassz ügyesen! Legyen a tied a legszebb csempefal, hogy a királyi palotát is Te díszíthesd.

Azul

11490,-

2-4 játékosnak, akik szeretik a szép kivitelezésű játékokat és nem riadnak vissza egy kis számolástól, előre gondolkodástól.

CARCASSONNE

Építsd meg Carcassonne várát és környékét. Használd ügyesen a figuráidat.

Carcassonne

6490,-

2-5 játékosnak, akik szeretik a könnyű, gyors és folyamatosan változó játékokat

PANDEMIC

A Pandemic-ben neked és társaidnak kell megmentenie a világot az emberiséget sújtó vírusoktól, miközben mindent elárasztanak a fertőzések és az idő egyre fogy...

Pandemic

8990,-

2-4 játékosnak, akik szeretnek összedolgozni.

Top 5 társasjáték az elmúlt 3 hónap alapján

The Mind - Érezz rá! Cash 'n Guns - Second edition

Zombie Dice!
Munchkin

Mars Terraformálása

Nagy Codenames, kicsi ár

Codenames XXL

A díjnyertes Codenames játékok egyszerű, többen (akár nyolcan, tízen is) játszható party játékok, melyben két kémcsapat verseng, hogy ki találja meg az ügynökeit előbb. Ebben segítséget nyújt a csapatok élén egy-egy kémfőnök, aki minél ügyesebben próbál rávezetni az ügynökeink hollétére a kulcsszavakkal jelölt terepen, úgy, hogy az ellenfelek ne jöjjenek rá, hogy melyik a mi kulcsszavunk.

A Codenames XXL verzió megegyezik a sima Codenames játékkal; tartalmában nem tér el, viszont méretében igen. Történt már olyan, hogy sokan játszottatok Fedőnevekkel és megcsapta a fületeket időnként, hogy "mi is van odaírva?” vagy "menj odébb, nem látom a kártyákat!” Na ezért találta ki a Czech Games az XXL méretű játékot. A hatalmas játék azért készült, hogy egy hatalmas csapattal játszva ne legyen probléma a szavak elolvasása és a rosszul látó barátok, családtagok is maximálisan tudják élvezni ezt a játékot.

A kiadó megosztott egy kis eredet történetet; egy céges partyn játszani akartak a játékkal és az egyikük készített magának egy nagy méretű Codenames-t és azt hozta be játszani. Ezt megosztották az oldalukon, ami elég népszerű kiírás lett és többen érdeklődtek a nagy méretű játék iránt. Így született meg a Codenames XXL.

Most csökkentettük az árát a nagydarab társasnak, 9990.-Ft helyett most csak 6490.-Ft-ba kerül! Más kedvezménnyel összevonható, az akció a készlet erejéig tart!