"A Szellemlovas célja, hogy megtaláljuk neked a legjobb társasjátékot!"

Az összes ...

Újdonság

Hamarosan kapható

Újra kapható

Hírlevél
Társasjáték kalauz!
Iratkozz fel most
és töltsd le ingyen!

 Vezetéknév:

 Keresztnév:*

 E-mail cím:*

 Elfogadom az adatkezelési nyilatkozatot.

 Reklámüzeneteket tartalmazó leveleket is küldhetnek.

Reklámüzenet például egy kedvezmény, vagy egy új megjelenés, amiben az ár is szerepel, és reklámüzenet, ha valaminek az árát megváltoztatjuk.


Az év játéka

BGG Top 8
1-5 a(z) összesen 5 elemből

Ajándékutalvány kapható!

Ajándékutalvány

Ha nem tudod mit szeretne, ajándékozz neki Ajándékutalványt!

    A cikk megjelenése: Május 15, 2018

Szabadon választható összeg, 1 évig érvényes. Személyesen levásárolható a boltban, 1 vásárláshoz több is felhasználható, más kedvezményekkel összevonható.

Olvass el mindent az Ajándékutalványunról és nem lesz gond az ajándékozás!


Sheriff promó figura érkezett!

Nottingham bírája_promo

Megérkeztek a magyar nyelvű Nottingham Bírája játékok és velük együtt jött limitált mennyiségű promó figura! Akik az újonnan érkező Nottingham Bíráját rendelik vagy veszik meg nálunk, azoknak jár a festhető mini!

A promóció a Sheriff figurára és egy csomag kártyára vonatkozik, a készlet erejéig.
Visszamenőleg nem adunk senkinek figurát vagy kártyát, ezért kérünk Titeket, ha az eladó nem ad hozzá promót, szóljatok még ott helyben! Utólagosan nem tudunk adni senkinek figura promót.


Top 5 társasjáték az elmúlt 3 hónap alapján

The Mind - Érezz rá! Cash 'n Guns - Second edition

Zombie Dice!
Munchkin

Mars Terraformálása

Nagy Codenames, kicsi ár

Codenames XXL

A díjnyertes Codenames játékok egyszerű, többen (akár nyolcan, tízen is) játszható party játékok, melyben két kémcsapat verseng, hogy ki találja meg az ügynökeit előbb. Ebben segítséget nyújt a csapatok élén egy-egy kémfőnök, aki minél ügyesebben próbál rávezetni az ügynökeink hollétére a kulcsszavakkal jelölt terepen, úgy, hogy az ellenfelek ne jöjjenek rá, hogy melyik a mi kulcsszavunk.

A Codenames XXL verzió megegyezik a sima Codenames játékkal; tartalmában nem tér el, viszont méretében igen. Történt már olyan, hogy sokan játszottatok Fedőnevekkel és megcsapta a fületeket időnként, hogy "mi is van odaírva?” vagy "menj odébb, nem látom a kártyákat!” Na ezért találta ki a Czech Games az XXL méretű játékot. A hatalmas játék azért készült, hogy egy hatalmas csapattal játszva ne legyen probléma a szavak elolvasása és a rosszul látó barátok, családtagok is maximálisan tudják élvezni ezt a játékot.

A kiadó megosztott egy kis eredet történetet; egy céges partyn játszani akartak a játékkal és az egyikük készített magának egy nagy méretű Codenames-t és azt hozta be játszani. Ezt megosztották az oldalukon, ami elég népszerű kiírás lett és többen érdeklődtek a nagy méretű játék iránt. Így született meg a Codenames XXL.

Most csökkentettük az árát a nagydarab társasnak, 9990.-Ft helyett most csak 6490.-Ft-ba kerül! Más kedvezménnyel összevonható, az akció a készlet erejéig tart!


Mely játékokhoz járnak promó ajándékok?

Néhány játékhoz kaptunk promó kártyákat, paklikat és egyéb jó cuccokat, amiket most összeszedtük. Nézzétek át, és ha vesztek ezek közül valamit, és nincs a játékhoz hozzárakva (fóliába csúsztatva, dobozra ragasztva) kérjétek a plussz jóságokat az eladóktól! smiley