Az összes ...

Újdonság

Hamarosan kapható

Újra kapható

Hírlevél
Társasjáték kalauz!
Iratkozz fel most
és töltsd le ingyen!

 Vezetéknév:

 Keresztnév:*

 E-mail cím:*

 Elfogadom az adatkezelési nyilatkozatot.

 Reklámüzeneteket tartalmazó leveleket is küldhetnek.

Reklámüzenet például egy kedvezmény, vagy egy új megjelenés, amiben az ár is szerepel, és reklámüzenet, ha valaminek az árát megváltoztatjuk.


Az év játéka

BGG Top 8

VI. Nyári Szellemlovas Társastábor

Dátum: 2017-03-24


Eljött a várva várt pillanat,
immár hatodik alkalommal vár a Szellemlovas Nyári társastábor! 

A Szellemlovas idén nyáron is elhozza a Társastábort, mindazoknak, akik egy hét izgalmakkal teli kikapcsolódásra vágynak társasjátékos körítésben. A kikapcsolódás mellett persze a taktikázás és a feszültség sem marad el, komoly összecsapásokra lehet számítani és éjszakába nyúló társaspartikra. Rengeteg játékot próbáltunk ki az eddigi táborok folyamán, és ez minden bizonnyal idén is így lesz, de azoknak sincs oka aggodalomra, akik esetleg nem ismerik egy-egy játék szabályát, ugyanis Bokor Péter alias "Broki" kollégánk örömmel tartott és tart idén is szabálymagyarázatokat, meg sem említve a résztvevőket, akik kedvenc játékaikra bármikor rávehetőek. 
Azért, hogy mégse maradjatok várakozások nélkül, megint egy kis meglepetéssel is készülünk a táborozóknak, de ennek részleteit egyelőre fedje homály!


Mikor?

2017. augusztus 5. Szombattól - augusztus 13. Vasárnapig
(Az első étkezés a szombat esti ismerkedős, barátkozós vacsora lesz. Az utolsó pedig a vasárnapi ebéd, hogy mindenki teli pocakkal utazhasson haza.)

Ahogy tavaly már sikeresen bevezettük, úgy idén is lesz lehetőség arra, hogy akár szombattól következő vasárnapig, vagy éppen csak hétfőtől vasárnapig jelentkezhess. A jelentkezési lapon be tudjátok majd jelölni a számotokra szimpatikusat.


Hol?

Szálláshelyünk, a Hegyhát-Izmény Erdei Iskola egy kis zsákfaluban található Tolna megye északi csücskében. Az 560 fõt számláló kis falu a Mecsek hegység keleti lábánál fekszik a Völgység festõi szépségû dombjai között. 
A szálló épületét 1809-ben építették, és 2004-ig egy gazdag parasztcsalád tulajdona volt de az átalakítás és felújítás során megõrizték a táj építészeti stílusjegyeit.  A tágas étkezõ, valamint kültéri fedett kemencés terasz kényelmes helyszíne a programoknak, foglalkozásoknak, ezen kívül a pajta is tökéletes tere elõadásoknak, vagy szabadfoglalkozásoknak. Télen sajnos a medencénk nem használható. A ház mögötti füves terület a szabadtéri játékok kedvelt színtere.

6db 6 ágyas szoba a tornácon.
A hat nagy szoba mindegyikéhez saját fürdõszoba és WC tartozik.

2db 2 ágyas szoba az étkezõ fölött. Ez különlegesség, ennek a díja +10000,- Ft /szoba a teljes tábor idejére.
1db 6 ágyas szoba az étkezõ fölött.
Ezekhez 2 közös fürdõszoba és WC tartozik a folyosón.

Étkezés?

A tábor ideje alatt teljes ellátást biztosítunk, napi háromszori étkezéssel. Az érkezés napján vacsora, távozáskor reggeli és ebéd van.

Reggel 9 órától svédasztalos reggeli vár mindenkit, igazi „terülj - terülj asztalkám”. Az ebédet és a vacsorát a szálláshely saját fõzõkonyháján készítik el. Az ebéd 13 órakor, a vacsora 19 órakor van. Az utolsó nap este kemencés programot szervezünk, ahol kemencében sütött kenyérlángost, paraszt lepényt ehettek - amennyi csak belétek fér!

Kiknek?

Minden 16 év feletti lelkes társasjátékosnak. Készülj fel rá, hogy orrvérzésig játszani fogunk. ;)
 

Mennyiért?

9 nap - 8 éjszaka mindössze 66000,- Ft Napi háromszori étkezéssel.
8 nap - 7 éjszaka mindössze 58000,- Ft Napi háromszori étkezéssel.
7 nap - 6 éjszaka mindössze 50000,- Ft Napi háromszori étkezéssel.
Ha Szellemlovas klubkártyádon elérted már a 100.000 Ft-ot (azaz "százplusszos" vagy), akkor természetesen a tábor árából is megkapod az 5% kedvezményt!

Hogyan jelentkezhetek?

Kattints a gombra és a szükséges információk megadása után már fel is veszünk a táborozók elit névsorába!