"A Szellemlovas célja, hogy megtaláljuk neked a legjobb társasjátékot!"

Az összes ...

Újdonság

Hamarosan kapható

Újra kapható

Hírlevél
Társasjáték kalauz!
Iratkozz fel most
és töltsd le ingyen!

 Vezetéknév:

 Keresztnév:*

 E-mail cím:*

 Elfogadom az adatkezelési nyilatkozatot.

 Reklámüzeneteket tartalmazó leveleket is küldhetnek.

Reklámüzenet például egy kedvezmény, vagy egy új megjelenés, amiben az ár is szerepel, és reklámüzenet, ha valaminek az árát megváltoztatjuk.


Az év játéka

BGG Top 8

Változások a Citadel festékkészletben

Dátum: 2019-05-31

A Games Workshop nagy átalakítást tervezett a festék palettájában. Sok pletyka járt körbe, de mostmár látjuk, hogy mi lesz az új rendszer. Jönnek dolgok, mennek dolgok, ahogy az lenni szokott.

Létrehoztak először is teljesen külön oldalt a festékeknek, elég érdekes új tartalmakkal: https://citadelcolour.com/ 
Ezt érdemes megnézegetni, de utána nézzük akkor a változásokat!

A nagy bejelentés: a CONTRAST festékcsalád

Az új Contrast termékcsalád a kezdőket támogatja. Egy rétegben egyszerre alap festékréteg, árnyékoló és kiemelő hatása is van. A különleges állagának köszönhetően egy rétegben tudsz vele színárnyalatokat létrehozni. Befolyik a mélyedésekbe, de világosabb hatást kelt a kiemelt részeken. Utána már csak a talapzatot kell megcsinálnod és harcra készek az egységeid. Több, mint 30 féle új festék érkezik majd ezzel az új kategóriával a Citadel családba.

Contrast Paint

Feltűnt valami a fenti képen? A Texture már Technical néven fut

A 24 ml-es kiszerelésű (jelenleg már az összes ilyen) Texture típusú festék innentől a már eddig is létező Technical termékcsaládba fog átkerülni. A korábban még létező, de egy ideje már nem elérhető 12 ml-es Texture festékek pedig végleg megszűnnek. Ez 3 terméket jelent mindössze: a Lustrian Undergrowth, a Mourn Mountain Snow és a Blackfyre Earth festékeket.

Új termékek a Contrast kiemelésére

SpraysÉrkezik 2 új fajta Spray alapozó, amik a Games Workshop tervei szerint tökéletesen illeszkednek majd az új Contrast festékekhez. A két szín, a Grey Seer és a Wraith Bone érkezik majd emellett Base festékként is. És ha ez nem lenne elég, a Contrast festékekhez egy új közvetítő médiumot is terveznek, a Technical Contrast Medium néven, mert vízzel nem ajánlják higítani az új termékeket. 

A jó dolgok sosem tartanak örökké

Megszűnik a Glaze festékkategória teljes egészében. Igaz, hogy csak 4 festék tartozott ide (Guilliman Blue, Bloodletter, Waywatcher Green és Lamenters Yellow), de azok mind népszerűek voltak. Nálunk legalábbis. Megszűnik továbbá a Spray alapozók közül a Caliban Green, a Stormvermin Fur, a The Fang és az Averland Sunset is. Ezek így sajnos már csak a készlet erejéig lesznek elérhetőek. 

Nem vész el csak átalakul

A név végülis nem fontos. Reméljük ezen kívül semmi nem változik. Az eddig Edge néven futó festékek mostantól csatlakoznak a Layer családhoz. A Lahmian Medium és az 'Ardcoat Technical festékek pedig nagyobb kiszerelést kapnak, innentől 24 ml-es csomagban lesznek elérhetőek.

Menjen a régi jöjjön az új

Érkezik azért bőven új dolog is, nem csak búcsúznunk kell a megszeretett festékeinktől. 17 féle új Base festéket várunk, 8 féle új Layer-t, plusz a korábban említett Edge festékek, amik innentől Layer-ként működnek tovább. És persze várjuk a Contrast családot is a 34 új színnel.


Contrast Paint

Az új termékek Június 8-tól válnak előrendelhetővé a honlapon keresztül és Június 15-től lesznek elérhetőek a boltban és a webshopon is.