ajándékutalvány fej

"A Szellemlovas célja, hogy megtaláljuk neked a legjobb társasjátékot!"

Az összes ...

Újdonság

Hamarosan kapható

Újra kapható

Hírlevél
Társasjáték kalauz!
Iratkozz fel most
és töltsd le ingyen!

 Vezetéknév:

 Keresztnév:*

 E-mail cím:*

 Elfogadom az adatkezelési nyilatkozatot.

 Reklámüzeneteket tartalmazó leveleket is küldhetnek.

Reklámüzenet például egy kedvezmény, vagy egy új megjelenés, amiben az ár is szerepel, és reklámüzenet, ha valaminek az árát megváltoztatjuk.


Az év játéka

BGG Top 8

Extrém garancia, hogy nyugodt lehess!

100% garancia az elégedettségre

Nem jó minden játék mindenkinek. Könnyen előfordulhat, hogy olyan játékot kaptál vagy vettél, ami nem a te stílusod. Nem kell aggódnod, nekünk fontos, hogy csak olyan játékod legyen, amivel teljes mértékben meg vagy elégedve. Gondoskodunk róla, hogy könnyen becserélhesd.

Kaptál egy játékot és már megvan? Vagy nem ilyet akartál?

Ha bontatlanul visszahozod a boltba 2 hónapon belül, az aktuális teljes árán beszámítjuk egy általad választott bármilyen játékba!

Ehhez szükséged lesz a vásárlást igazoló blokkra, vagy a klubkártyádra, amire rögzítettük a vásárlást.

Kibontottad és kipróbáltad a játékot, de nem vagy vele megelégedve?

Annak ellenére, hogy kipróbálhattad, kikölcsönözhetted a vásárlás előtt bármelyik játékot, mégis olyan játékot sikerült venned, ami valamiért mégsem tetszik. Nem gond, hozd vissza fél éven belül, és mi kérdés nélkül beszámítjuk az eredeti árának 70%-án egy általad választott bármilyen játékba!

A '100% garancia az elégedettségre' a leárazott, akciós alapjátékokra NEM vonatkozik (pl. a Black Fridayen leárazott és ajándékba adott játékokra sem vonatkozik). Kiegészítőket és egyszer játszható (pl. szabaduló szobás játékok, vagy T.I.M.E. Stories, Detective: A Modern Crime Game stb.), legacy játékokat vagy olyan játékokat, amiknél minden doboz mást tartalmaz (pl. Discover: Lands Unknown, KeyForge: Call of the Archons) nem tudunk így visszacserélni. A játékot ezen felül ugyanarra a játékra sem tudod visszacserélni, akkor sem, ha új kiadást adtak ki belőle. (pl. nem cseréljük át az angol nyelven megvett játékodat egy új kiadású magyar nyelvűre.)

A visszaváltáshoz szükséged lesz a vásárlást igazoló blokkra, vagy a klubkártyádra, amire rögzítettük a vásárlást.

100% garancia a társasjáték tartalmára

Ritkán, de előfordul, hogy a megvett játék valamelyik alkatrésze hiányzik a dobozból. Ilyenkor a bevett gyakorlat, hogy írsz a gyártónak egy emailt a vevőszolgálatára, és ők belátható idő alatt elküldik neked postán a hiányzó alkatrészeket.
Mi természetesen ennél tovább megyünk. Ha véletlenül hiányzik a megvett társasjáték valamelyik alkatrésze, nem neked kell a kiadónál utánajárni, jelezd nekünk, hogy mi hiányzik és megbeszéljük hogyan juthatsz a leggyorsabban a hiányzó alkatrészekhez.
Ha van még, akkor adunk egy másik játékból, ha éppen nincs, akkor mi megszerezzük a kiadótól.