"A Szellemlovas célja, hogy megtaláljuk neked a legjobb társasjátékot!"

Az összes ...

Újdonság

Hamarosan kapható

Újra kapható

Hírlevél
Társasjáték kalauz!
Iratkozz fel most
és töltsd le ingyen!

 Vezetéknév:

 Keresztnév:*

 E-mail cím:*

 Elfogadom az adatkezelési nyilatkozatot.

 Reklámüzeneteket tartalmazó leveleket is küldhetnek.

Reklámüzenet például egy kedvezmény, vagy egy új megjelenés, amiben az ár is szerepel, és reklámüzenet, ha valaminek az árát megváltoztatjuk.


Az év játéka

BGG Top 8

Kedvezmények

Kedvezmények

"Hűséges barát" kupon -
minden társasjáték vásárlás után

Társasjáték (nem kártyavédő, playmat, vagy bármi egyéb) vásárlásod mellé kupont kaphatsz 500/1000/1500 Ft értékben a vásárlási összegtől függően, ha elhozod a klubkártyádat!

  • 10.000 Ft után egy   500 Ft-os utalványt,
  • 18.000 Ft után egy 1000 Ft-os utalványt,
  • 25.000 Ft után egy 1500 Ft-os utalványt
A kedvezményt 3 hónapon belül a következő társasjátékod vagy kártyavédőd vásárlására használhatod fel minimális összeg nélkül. A kedvezményt csak a klubkártyád felmutatásával veheted igénybe.
Egy vásárláshoz többet is felhasználhatsz, más kedvezményekkel is összevonhatod, de készpénzre nem válthatod. A kedvezmény kupon nem átruházható.

"Kedves vásárló" bónusz - az eddigi összes vásárlásaid után

Díjazzuk, ha rendszeresen nálunk vásárolsz. Gyűjtjük a vásárlásaidat a klubkártyádra és bizonyos összegek után vásárlási utalványt adunk ajándékba:

  •   25.000 Ft után egy   500 Ft-os utalványt,
  •   50.000 Ft után egy 1500 Ft-os utalványt,
  • 100.000 Ft után egy 4000 Ft-os utalványt és a 100+ vásárló titulust,
  • 250.000 Ft után egy 6000 Ft-os utalványt és a 250+ vásárló titulust,
Ráadásul
100+ vásárlóként minden vásárlásra kapsz +5% kedvezményt.
250+ vásárlóként pedig az eddigi kedvezményeken fölül havonta egyszer ingyenesen kipróbálhatsz egy társasjátékot, (A foglalót persze ilyenkor is itt kell hagyni) valamint elsőbbségi előrendelés jár neked minden könyvre és társasjátékra. (Ritkán, de néha előfordul, hogy nem tudunk annyi játékot, könyvet beszerezni, amennyi megrendelésünk van rá, ilyenkor a 250+ vásárlóink előnyt élveznek a többiekkel szemben.)

Ha nem ajánlaná fel magától, klubkártyádat kérd az eladótól.
Netes rendelőinknek virtuális klubkártyájuk van a rendszerben.
Személyes vásárlásnál a vásárlások felírásához, a kedvezmények és vásárlási utalványok felhasználásához minden alkalommal szükség lesz a klubkártyád felmutatására, így kérjük azt minden alkalommal hozd magaddal!

Ingyen "házhoz megy a társasjáték" Magyarországon!

GLS Ha a rendelésed az összes kedvezmény levonása után is meghaladja a 12000,- forintot, választhatod az ingyenes kiszállítás lehetőségét is. Természetesen ilyenkor utánvételi díjat sem kell fizetned.

Sőt, ha több rendelésed is fut egyszerre, akkor nincs akadálya annak, hogy kérd a rendeléseid összevonását és így érd el az összes kedvezmény levonása után szükséges 12000,- forintot. Kérjük, az összevonásra vonatkozó kívánságodat írd bele az új rendelésed megjegyzésébe.

Az ingyenes kiszállítás minden esetben csak akkor érvényes, ha egy időben, egy címre történik az összes megrendelt azonnal kapható termék kiszállítása.

Ez a lehetőség csak Magyarországon belüli kiszállításra érvényes.
A külföldi szállítás költségeit ezen az oldalon találod.