A Study in Emerald (második kiadás)


Játékidő60 perc  Játékosszám2-5  (4 játékossal a legjobb)

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerző:
Martin Wallace

Kiadó: Treefrog Games
Kiadás éve: 2016
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Szabály a dobozban: Angol
Címkék: Horror, Típus: Kooperatív, Tematikus: Cthulhu
Használt játék
14990,- Ft
11992,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Röviden a játékról, játékismertető


1882-őt írunk, és az Öregek itt vannak. Már több, mint 700 éve, és rendíthetetlenül erősítik az uralmukat. A hétköznapi emberek már régen beletörődtek ebbe, és csak a túlélésre törekednek. Azonban az ellenállók egy csoportja, a szabadságharcosok, ők, akiket Helyreállítóknak hívnak nem tűrhetik a rabszolgaságot, és az elnyomást, amit az Öregek hoztak a világra. A háború már régen kitört közöttük és az Öregek csatlósai között, azonban most, egy magányos bérgyilkosnak lehetősége nyílik megölni az egyik Öreget. Ám ebben a világban senki nem tudja, hogy ki kinek az oldalán áll. Sekiben nem lehet megbízni, nem lehet nyílt lapokkal játszani...

A játék Neil Gaiman hasonló című, díjnyertes novellája alapján készült, és föleleveníti a Sherlock Holmes idejében urolkodó 19. századi zavargások hangulatát, merít a kor színes karaktereiből és a hatóságokkal vívott harcaikból. Ezzel tud remek hangulatot teremteni a játék, amit tovább fokoz a játék a második, továbbfejlesztett kiadással. Korszerűsítették a játékszabályt az elődjéhez képest és kiküszöbölték a zavaró ellentmondás elemeket.

A játék gyönyörű grafikával operál, amihez jól passzolnak az igényes kártyalapok és az egyéb jelölők. Aki szeretei a horror társakot, biztosan megtalálja a saját számíásait is ebben a játékban.


Hivatalos honlap


Írd meg a véleményedet

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.