Above and Below


Játékidő120 perc  Játékosszám2-4  (3 játékossal a legjobb)

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerző:
Ryan Laukat

Kiadó: Red Raven Games
Kiadás éve: 2016
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Szabály a dobozban: Angol
Sorozat: Above and Below, Near and Far
Címkék: Fantasy, Könnyű stratégia, Kalandjáték, Városépítő, Típus: Stratégia, Felfedezős
Használt játék
14990,- Ft
13491,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Röviden a játékról, játékismertető


Az utolsó faludat barbárok feldúlták. Alig maradt időd felkapni a gyereket és a kedvenc horgász rudad mielőtt elkezdődött a fosztogatás és gyújtogatás. Átkószálódtál egy kíméletlen sivatagon, megmásztál jeges csúcsokat és még egy farönkön is utaztál keresztül a tengeren cápákat rúgdosva, amikor túl közel értek. Mindeközben kisgyereked feszesen a hátadra volt kötözve.
És ekkor megláttad! A tökéletes hely egy új otthon megteremtésére. De ahogy az első sátrat felverted rábukkantál egy szerteágazó barlangrendszerre a föld alatt, melyek tele vannak fényes kincsekkel, ritka erőforrásokkal és lenyűgöző kalandokkal. Ki állhat ellen ennek? Rögvest megkezded a szervezését expedícióknak és építkezéseknek, melyek a föld felett és alatt egyaránt el fognak kezdődni.
Egy kis szerencsével olyan falut fogsz építeni, mely a réginél sokkal erősebb és még akár a barbárok újboli támadását is vissza fogja tudni verni. Kétség se férhet hozzá, jönni fognak.
Az Above and Below egy többrétű játék, mely magába foglal városépítős és meseszerű elemeket, ahol te és három barátod mérkőztök meg abban, hogy ki tudja a legjobb falut építeni a föld felett és alatt. Magában a játékban elküldheted a falusaidat felfedezni új, ismeretlen kavernákat, nyersanyagokat gyűjteni és házakat építeni. Minden falusinak egyedi képességei és tulajdonságai vannak és neked kell eldöntened, hogy miként tudod a legjobban felhasználni őket.
Egy hatalmas barlangrendszer terül el a föld alatt, arra várva, hogy felfedezzék – ez az a rész, ahol a mese elkezdődik. Amikor leküldesz egy csapat falusit a mélységekbe az egyik veled együtt játszó barátod fogja felolvasni az Idézetek Könyvéből, hogy mi is fog pontosan történni velük. A végső döntés a te kezedben lesz, hogy a lehetőségek közül melyiket választod. Sok fog múlni azon, hogy kiket vittél le és kiket vagy hajlandó feláldozni vagy ott hagyni, ha nincs más választásod. Az Idézetek Könyvében rengeteg megpróbáltatás és csodálatos kaland van leírva, melyek véletlenszerűen jönnek majd szembe.
A játék végén az a játékos nyer, kinek a legjobban kialakított faluja van!


Írd meg a véleményedet

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Alapjáték:


22990,- Ft
Várható érkezés:
20-30 nap

Kiegészítő:


6990,- Ft
Várható érkezés:
20-30 nap