Sword & Sorcery


Játékidő90 perc  Játékosszám1-5

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerzők:
Simone Romano
Nunzio Surace

Kiadás éve: 2018
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Szabály a dobozban: Angol
Kiadó: Ares Games
Sorozat: Sword & Sorcery játékok
Címkék: Fantasy, Kalandjáték, Típus: Kooperatív, Festhető figurák
Használt játék
21490,- Ft
17192,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben.
Szeretnéd, hogy "örökké" tartsanak? Akkor ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Általános használatra tökéletesen megfelel a Standard készlet, de ha biztosra akarsz menni, válaszd a Prémium készletet: ebben a kártyavédők anyaga 25%-al vastagabb, így még gyakori játék mellett is biztosan megvédik lapjaidat.

Standard készlet általános használatra

Kártyavédő - Swan 70*120 mm Standard (150 db-os) 1 db

Kártyavédő - Swan 45*70 mm Standard (160 db-os) 2 db
Össz ár: 2970,- Ft
Prémium készlet igényes játékosoknak

Kártyavédő - Swan 70*120 mm Premium (70 db-os) 1 db

Kártyavédő - Swan 45*70 mm Premium (100 db-os) 3 db
Össz ár: 3960,- Ft

Röviden a játékról, játékismertető


Feltámadt hősökként kell útra kelnünk ebben a kooperatív kalandjátékban, hogy megfejtsük mi hozott vissza és ki akart ártani nekünk a kezdetektől fogva. Mindeközben számos kaland és megpróbáltatás állja majd utunkat, tele veszélyekkel és döntésekkel. 

Ebben az epikus kalandjátékban a fegyvereink, képességeink és mágiánk mind próbára lesznek téve, stratégiai érzékünk ki lesz élezve és barátaink sorsa gyakran lesz kezünben. Innovatív és pörgős harcrendszer, több játék végződési lehetőség és számtalan képességből való választás biztosítja, hogy soha nem fogunk unatkozni ebben a kard és mágia által körbeölelt világban.

Irány a kaland!

Értékelések, vélemények:


Értékelés:

írta Borbély-Sebestyén Károly Imre
Dátum: 2018-09-28 20:31:46

Sziasztok !

Ha szereted a Runebound(Rúnamester) , és/vagy a Descent(Odalent) társast , de valami összetettebbre vágysz , akkor ez a TE játékod ! Van benne minden , ami a felhőtlen szórakozáshoz kell : alaptárgyak(fegyver,vért,pajzs) , piaci lapok , kincsek , "tonnányi" jelző , változatos ellenfelek , remek harcrendszer(csak az a fránya kocka ne fordulna olyan sokszor a "rossz" oldalára) , öt különböző hős , két különböző jellemmel(na jó az ijásznak "kevert" jelleme van) , és sokféle képességlappal ! Van még hét különböző küldetés , amiket lehet külön-külön vagy összefűzve kampányként is játszani !

A szabálykönyv elsőre nem tűnt elég egyértelműnek , de másodjára nekifutva , illetve egy próbajáték után már nagyjából átláthatóvá vált az a rengeteg szabály ! Persze a neten fellelhető videók is sokat segitenek !

Mindenképp gyakorlottabbaknak ajánlanám , nem kevés angoltudással(nekünk is többször kellett szótárazni) , illetve nagyobb gyerekkel , mert bizony nem eurogame ! Ami plussz pont , hogy egyedül is lehet játszani , persze csak úgy , hogy ha két hőst irányitasz !

Írd meg a véleményedet

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Kiegészítők:
13490,- Ft
Azonnal kapható
a boltban3990,- Ft
Várható érkezés:
20-30 nap


4990,- Ft
Várható érkezés:
20-30 nap


19490,- Ft
Azonnal kapható
a boltban