Dungeon Petz - Dark Alleys


Figyelem: önállóan nem játszható!

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Szerző:
Vlaada Chvatil

Kiadó: Czech Games Edition
Kiadás éve: 2013
Szabály a dobozban:
Sorozat: Dungeon Petz játékok
Címkék: Friss leírások, Típus: Stratégia
6490,- Ft
Azonnal kapható
a boltban

Röviden a játékról, játékismertető


A titokra fény derült! Hiába hitted, hogy te ismered a legjobb helyet a sikátoroknál, a legtöbb bolttulajdonos már régóta innen szállítja a nyalókát és a csigákat a kis kedvenceknek. Persze ezt senki nem vallaná be, de nehéz tagadni a cukordarabkákat és a nyálkát, amely a feketepiactól a ketrecekig húzódik.

A Dark Alleys a Dungeon Petz első kiegészítője, melyben egy teljesen új kerület nyílik meg a kereskedők számára. Ez a terület a környék piszkos ügyeinek ad otthont, amiről senki nem tud semmit, mégis mindenki rendszeres látogatója és vásárlója a helyi üzleteknek.

A sötét sikátorok

Az új tábla négy új lehetőséget biztosít a játékosoknak. Ellátogathattok a jós sátrához, vásárolhattok a mozgó csigaboltnál, dolgozhattok az ipari területen és végül, de nem utolsó sorban, körülnézhettek a feketepiacon.

Ezek mindegyike hasznos lesz az üzletek előre menetelében, ha sikerül jól kihasználnotok őket. Például egy jól időzített jóslás, amivel megtudod a leendő ügyfeled igényeit, kifizetődő lesz, ahogy a feketepiacon felbérelt testőr is, nem is beszélve a takarítócsigákról vagy a konzervezés előnyeiről.

Különleges kedvencek

Valahogy sikerült elintézni, hogy még egzotikusabb és érdekesebb állatokat nevelhessenek az impek a kereskedésekben. Hogy ez mennyire biztonságos és jó ötlet, nem tudjuk, ám kétségkívül felpezsdíti a dolgozók életét.

Minden új állatka rendelkezik egy egyedi képességgel, ami nagyban növeli a változatosságot. A házi vámpír impeket eszik, ha megéhezik; a ragyogó szellem gyakran mutálódik, ám nem rajta nőnek csápok, hanem a szomszédos lényeken; míg a póni szabaduláskor is elég cuki, így mielőtt eltűnne, még játszik egy kört a kis kedvencekkel.

Frissülő felhozatal

Természetesen minden másból is került a dobozba. Itt a fegyelmező tiszt, aki szívesen vesz mérges, mégis játékos lényeket. Részt vehettek táncversenyen a legkiválóbb állataitokkal. Vehetsz csúszdát a ketrecedbe, ahogy zenegépet is, a különféle mágikus eszközökről nem is beszélve.

A kiegészítő tartalma

Egy kétoldalas tábla a sikátorral, egy kétoldalas tábla a körök számlálásához, 9 új állatka, 9 imp figura, 3 ketrec, 2 kiegészítő épület, 2 vásárló, 2 kiállítás, 3 varázstárgy, 6 ipari épület, 8 kiegészítő igényjelző, valamint 4 engedélyjelző.

Újranyitás a legjobb módon

A legjobb ebben a csomagban, hogy tökéletesen működik az alapjátékkal úgy, hogy nem nehezít, bonyolít, csupán sokkal több választási lehetőséget ad a kezetekbe. Éppen ezért akár kezdő játékosok is belevethetik magukat elég hamar.

Minden újdonság szuper lett az új nagy szemű állattól kezdve a nyalókagyáron keresztül a kísérleti ketrecig. Sokkal hangulatosabb és kreatívabb a Dungeon Petz a sötét sikátorok használatával. Erősen ajánlott mindenkinek, akik szívesen vezetnének egy állatkereskedést impek segítségével és nem rettennek meg a feketepiac különleges ajánlataitól!


Az angol nyelvű szabályáttekintőt itt találod meg!

Írd meg a véleményedet

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.