Mice & Mystics - Downwood Tales


Figyelem: önállóan nem játszható!

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.


Kiadás éve: 2015
Szabály a dobozban:
Kiadó: Plaid Hat Games
Sorozat: Mice & Mystics

Nem rendelhető,
nem tudjuk, hogy lesz-e

Röviden a játékról, játékismertető


Végigküzdöttétek magatokat a kastélyon, legyőztétek a patkányokat, és elmenekültetek a macska elől. Ami vár a kapun túl, az egy teljesen új világ. A zöldbe borult erdőben új fenyegetés lapul, ahogy egy csapatnyi új hős, kalandok és mese is csak arra vár, hogy felfedezzétek!

A kapun túli rengeteg


Az egerek meséje nem ért még véget. A Downwood Tales a sikeres kalandjáték, a Mice & Mystics kiegészítője, amely a The Heart of Glorm eseményei után veszi fel a fonalat. Az egerek apró csapata egy teljesen új terepre tévedt: a közeli vadon, az erdő kihívásaival kell szembenézniük, hogy új otthont találjanak.

A küldetésfüzet több, mint 100 oldal hosszú, összesen 11 kalanddal. Ahogy a korábbi történetek esetében, itt is egy összefüggő, hosszú mesét kapnak a játékosok, tele váratlan fordulatokkal, hősies pillanatokkal és érzelmekkel. Éppen ezért sokat nem célszerű elárulni a kalandokról, de azt garantáljuk, hogy nem lesz két egyforma feladat.

Változatos állatvilág

A környezetnek köszönhetően számos új élőlény bukkan fel, amelyekhez hasonlókkal még csak nem is találkoztatok. Az állatvilág bővülése a kiegészítő egyik kulcsfontosságú pontja mind a külcsín, mind az újdonságok szempontjából.

A hősök tábora három taggal bővült, amelyből csupán egyetlen tartozik az egerek népes családjához. Jakobe és Ditty szerepében egy mozgékony gekkót és egy zenélő cickányt is befogadhatunk a csapatba.

Az ellenség is igen vegyes társaság. Kisebb békák, nagyobb vakondok, repülő darazsak, tüzes gőték. Ha nem lenne elég gond velük, itt egy hatalmas kígyó is, amely egyszerre akár több egeret is ledönthet a lábáról.

Régi újdonságok

Mint a legtöbb kiegészítő, a Downwood Tales is rengeteg olyan elemet tartalmaz, amely bővíti az alapjátékban megismert elemeket. Új felszerelések, mint a kéregpajzs; varázslatok, mint a pók idézése; új képességek, például a méhek barátja és így tovább. A hősök, szörnyek, jelzők többsége használható az alapjátékot játszva is, bár a megváltozott környezet miatt néha furcsának tűnhet egy-két kombináció.

A kiegészítő tartalma


Egy küldetésfüzet, egy faág terep, 26 műanyagfigura, 8 kétoldalas térképdarab, 107 kártyalap, 5 dobókocka és számtalan jelző.

A vadregényes táj hívása


Amennyiben szeretitek az alapjátékot és az első kiegészítőt, akkor a Downwood Tales tökéletes választás lesz a kaland folytatásához. A varázslatos erdő, az új karakterek és események, a külalak, minden kiváló! A Mice & Mystics-hez méltó kiegészítő ez!Írd meg a véleményedet

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Alapjáték:


21990,- Ft
Várható érkezés:
20-30 nap

Kiegészítő:


Nem rendelhető,
nem tudjuk, hogy lesz-e