Flash Point: Fire Rescue - Honor & Duty


Figyelem: önállóan nem játszható!

Próbáld ki otthon azokkal,
akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.


Kiadó: Indie Boards & Cards
Kiadás éve: 2015
Szabály a dobozban:
Sorozat: Flash Point: Fire Rescue játékok
Címke: Friss leírások
Nem rendelhető,
nem tudjuk lesz-e

Röviden a játékról, játékismertető


Két riasztás is befutott a szolgálatod alatt. Hirtelen nem is tudod, melyik az életveszélyesebb. Lemenni a földalattihoz a tűzoltóautó segítsége nélkül vagy kimenteni az embereket az égő repülő roncsai közül?

Becsület és kötelesség

A Honor & Duty egy újabb kiegészítője a Flash Point sorozatnak, melyben tűzoltókat alakítva kell életeket mentenetek és legyőznötök a lángokat. Mint a korábbi kiegészítőkben, most is új terepen kell bizonyítanotok rátermettségeteket.

Veszélyes helyszínek

A földalatti állomás nehéz terep. A szűk folyosók és szerelvények akadályozzák a munkát, a tűz terjedését pedig problémás lesz megakadályozni a megfelelő eszközök nélkül. A járművetek ágyúja nem használható a helyszín miatt, csak egy locsolócsővel vagytok felszerelve.

A repülőgép kigyulladt, a tűz a törzsben is terjed már. Ez újabb problémát jelent hőseiteknek. A vízágyú ismét használhatatlan, a habot kell bevetnetek a törzsnél. Ez egy új „fegyver”, amely új tulajdonságokkal rendelkezik, például az erősebb tüzeket is semlegesíteni lehet vele.

A kiegészítő tartalma

Egy kétoldalas játéktábla, 12 tűzjelző, 24 habjelző és 2 célpontjelző.

Nagy kihívás a tűzoltó élet

Az Honor & Duty egy egész nehéz kiegészítő lett, így nem ajánljuk azoknak, akik csak most vágnak bele a tűzoltólétbe. Ha viszont minden korábbi küldetést sikerrel teljesítettetek már és a csapat kellőképpen össze tud dolgozni, akkor mindenképp’ érdemes egy próbát tenni a metróval és a reptérrel. Mindkét terep tartogat meglepetéseket!


Írd meg a véleményedet

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.

Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Alapjáték:


Nem rendelhető,
nem tudjuk lesz-e

Kiegészítők:


3990,- Ft
Várható érkezés:
20-30 nap


3990,- Ft
Várható érkezés:
20-30 nap


3490,- Ft
Várható érkezés:
20-30 nap


4590,- Ft
Várható érkezés:
20-30 nap